Споделяне на времеви интервал с потребител извън Платформата

Обновено 30/3/24 от Katarzyna

Искате ли да споделите времеви интервал с превозвач, който не можете да намерите сред потребителите на платформата? Оттук нататък е възможно. Ще ви покажем по-долу, стъпка по стъпка, как да създадете такъв часови интервал и да го изпратите за резервация на фирма, с която преди сте работили извън Платформата.

Споделяне на времеви интервал с потребител без акаунт

Може би вече знаете първите стъпки за създаване на времеви интервал. Описали сме ги в статията: Графици за товародатели.

  1. Отидете в раздел Графици и щракнете върху Повече. Изберете Добавете времеви интервал от списъка.

  1. Попълнете формуляра, за да добавите времеви интервал. Кликнете върху опцията Потребител без акаунт над полето за избор на Превозвач.

  1. Някои допълнителни полета ще се появят във формуляра. Ще трябва да въведете необходимата информация, т.е. Име на фирмата и Имейл. Тези данни ще бъдат използвани само за да ви уведомим, че можете да направите резервация. Уверете се, че сте въвели правилния имейл адрес.

Покана за резервация ще бъде изпратена на посочения от вас адрес веднага след като запазите промените чрез натискане на бутона Запазване.

Резервация от потребител без акаунт

Ето инструкциите, които вашият контрагент трябва да следва, за да направи резервация. Ако потребителят изпитва затруднения, можете да му изпратите връзката към тази страница.

След като сте създали времеви интервал и сте го направили достъпен за потребители извън Платформата - те ще получат имейл от нас (на посочения от тях адрес) със заглавие: Времеви интервал е създаден.

Step 10 image

За да отиде на страницата за резервации и да види своя часови интервал, той/тя трябва да кликне върху бутона Резервирай.

Step 11 image

На страницата за резервация, Превозвачът може да избере един от наличните часове за резервация. Той може също да добави подробности за превозното средство (задължително) и водача (по избор). За да направите резервация, ще трябва да приемете и Правилата на Графици.

Ако вашият контрагент не е получил имейла, помолете го да провери папка СПАМ в пощенската си кутия.

Когато вашата резервация бъде създадена, ще получите друг имейл за потвърждение с цялата необходима информация.

Step 15 image


Колко полезен беше този материал?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)