Добавяне на оферта за превозно средство

Обновено 9/8/22 от Anna

Добавете налично превозно средство от вашия автопарк към борсата за превозни средства и увеличете шансовете си за бързо намиране на товар. Спедиторите и товародателите ще се свържат с вас, ако офертата на вашия автомобил отговаря на тяхното търсене.

Добавяне на налично превозно средство стъпка по стъпка:

 1. Първият начин да добавите оферта към борсата: отидете на модул Търси превозни средства, след което изберете „Създайте оферта за превозно средство

 1. Вторият начин да добавите оферта към борсата: отидете на модул „Моите оферти на борсата“, след което изберете опцията „Създайте оферта за превозно средство

 1. Ново! Вече има трети начин за добавяне на оферти за превозни средства към борсата. Отидете в раздел Автопарк. От списъка изберете превозното средство, което искате да публикувате на борсата, и кликнете върху него. След това кликнете върху Повече. От разширения списък зберете Добавяне на оферта за превозно средство.

 1. Попълнете параметрите на превозното средство.
 1. Добавете област на достъпност, като въведете местоположението ръчно или като го маркирате директно върху картата.

 1. Изберете избраната област и запазете настройките.
 1. Посочете датите на наличност на превозното средство, добавете тарифа за км и след това „Добавете оферта за превозно средство“ към борсата.
 1. Добавената оферта ще се появи в раздела „Моите оферти “

Офертите за превозни средства, добавени от вас, се публикуват директно на борсата за превозни средства, която ще намерите над модула „Моите оферти на борсата “ вляво.

В платформа Trans.eu, в модул „Моите оферти на борсата“ не само можете да видите офертите, публикувани на борсата в даден момент (раздел „Моите оферти“), но и подробната история на превозните средства, добавени от вашата компания (раздел "Архив").

Добавяне на оферта за превозно средство с няколко места за разтоварване

В платформата Trans.eu вече имате възможност да добавяте оферти за превозни средства с множество места за разтоварване. Във формуляра за добавяне на превозното средство се появиха две нови опции. В резултат на това вече не се налага да копирате оферти, за да добавите допълнителни държави или области.

 1. Използвайки картата, можете да маркирате местата за разтоварване, които ви интересуват:
 • Всички държави
 • Големи административни зони, напр. провинции
 • Конкретни пощенски кодове

За да направите това, използвайте бутоните + и - на картата

Можете да изберете до 10 места за разтоварване наведнъж.

 1. Можете също така да добавяте и променяте местата за разтоварване ръчно. Използвайте бутона „Добави локализация“ и въведете местата, които ви интересуват.

Вашата оферта ще бъде видима за всеки потребител на борсата за превозни средства, който избере поне едно място за разтоварване от вашия списък във филтрите за търсене.


Колко полезен беше този материал?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)