Падащо меню в таблицата с предложения за товари

Обновено 13/2/24 от Jakub

Кой може да използва тази функция?

Функцията е достъпна за всички потребители на платформата Trans.eu и CargoON

Порчетете инструкциите по-долу, за да научите как:

  • добавяте оферти към списъка за наблюдение
  • скривате офертите на фирмата
  • подавате сигнал за проблем с оферта

Добавяне на оферти към списъка за наблюдение

Ако докато разглеждате модул Търси товари, някоя от офертите хване вниманието ви , можете да я добавите към списъка си с наблюдавани. За да направите това, в падащото меню кликнете върху трите точки и изберете Добавяне към наблюдавани.

Ако имате отворен изглед с подробности за дадена оферта, можете да я добавите към любимите си, като щракнете върху Повече -> бутон Добавяне към наблюдавани.

Офертите, добавени към списъка с наблюдавани, могат да бъдат намерени в раздела В процес на преговори и наблюдавани.

Забележка! Офертите, за които преговаряте, също попадат автоматично в раздел В процес на преговори и наблюдавани.
Запомнете! Офертите, които са били приети или премахнати от борсата, ще изчезнат от списъка за наблюдение. Същата ситуация се отнася и за оферти, за които датата на товарене е изтекла.

Ако не желаете вече да наблюдавате конкретна оферта, кликнете върху иконата със зачеркната звезда в раздела В процес на преговори и nаблюдавани. Офертата ще бъде премахната от наблавани и ще изчезне от този раздел.

Скриване на фирмените офертите на борсата

Както в модула Търси товари, така и в модул Търси превозни средства, потребителят с роля Администратор може да скрие офертата на дадена фирма, като по този начин прекрати сътрудничеството с нея. За да направите това, от падащото меню на избраната оферта, щракнете върху иконата с 3 точки и изберете Скриване на оферти от тази фирма.

В следващия прозорец посочете причината за прекратяване на сътрудничеството и след това кликнете върху Прекратяване на сътрудничеството

За да се покажат отново офертите на тази фирма в модул Търси товари, са налични следните две опции:

  1. Филтрирайте таблицата с предложенията за товари, отидете на ПОВЕЧЕ ФИЛТРИ и изберете покажи скрити.
В горния случай сътрудничеството с фирмата все още е спряно.
  1. Отидете в модула „Контрагенти“ и възобновете сътрудничеството с дадената фирма. Прочетете тази статия, за да научите как да го направите. В този случай възобновяването на сътрудничеството ще позволи офертите на тази фирма да се показват редовно в таблицата за товари.
Запомнете! Също и в случай на прекратяване на сътрудничеството, то може да бъде възобновено само от потребителя, действащ като администратор.

Докладване на проблем с оферта

Ако попаднете на оферта, която нарушава разпоредбите, можете да подадете сигнал. Кликнете върху иконата с 3 точки до избраната оферта и изберете Докладвайте офертата.

Посочете причината и след това кликнете върху Съобщете за проблем.

След като подадете сигнал за проблем с оферта, ние ще прегледаме съответната фирма. Можете да докладвате само една фирма на ден.


Колко полезен беше този материал?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)