Търсене, филтриране и архивиране на постоянни маршрути

Обновено 17/6/24 от Ania

От тази статия ще научите как да:

  • търсите постоянни машрути
  • филтрирате постоянни машрурти в полето за търсене
  • редактирайте няколко постоянни маршрута едновременно

Търсене на постоянни маршрути

В модул Постоянни маршрути с превозвачи отидете в раздел Активен или Архив. Въведете фраза в полето за търсене: име на маршрут, място за товарене или разтоварване. Резултатите ще се покажат в списъка по-долу.

Филтриране на постоянни маршрути

Ако искате да намерите маршрути, които отговарят на конкретни ваши критерии за търсене - използвайте филтрите. Щракнете върху бутона ФИЛТРИ.

Попълнете критериите за филтриране и щракнете върху Покажи резултати. В списъка ще бъдат показани само постоянни маршрути, които отговарят на тези критерии.

Критериите, които сте въвели, ще се покажат под полето за търсене. Можете да ги изтриете, като щракнете върху символа 'x' до името им.

Масови операции по множество постоянни маршрути

От списъка изберете постоянните маршрути, за които искате да направите промени. Можете да направите това чрез филтриране или като ръчно щракнете върху квадратчето до дадените маршрути.

За да направите същите промени по няколко постоянни маршрута наведнъж, използвайте наличните групови действия:

  1. Добавете превозвач към постоянни маршрути, за да изпратите предложение за постоянен маршрут до няколко превозвача едновременно

  • След като постоянният маршрут бъде изпратен, в Платформата ще се появи потвърждение.

  1. Архивирайте постоянни маршрути, за да преместите оферти в раздел Архив
  • Потвърдете решението си в диалоговия прозорец

Груповите промени могат да отнемат от няколко секунди до няколко минути в зависимост от това колко маршрута архивирате. Ще бъдете уведомени, когато процесът приключи.

  • Избраните постоянни маршрути ще бъдат преместени в раздел Архив, където също са налични опции за търсене и филтриране.


Колко полезен беше този материал?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)