Обмеження співпраці з підрядниками
Хто може скористатися цією функцією? Ця функція доступна користувачам лінійок продуктів Trans for Forwarders ( TFF ) та CargoON , які мають доступ до модуля «Підрядники» . Щоб призупинити або відновити співпрацю, вам потрібна роль Повний доступ та один із наступних дозволів: Призупинення та відновлення співпраці з іншими компаніями або Керування статусом підрядника . Для видалення компанії зі списку підрядників потрібен дозвіл на статус Керуючого підрядника . |
У цій статті ви дізнаєтесь:
- коли і як призупинити співпрацю з підрядником,
- як виключити компанію зі списку підрядників і чим це відрізняється від призупинення співпраці,
Модуль «Підрядники» дозволяє не лише створити стабільну базу даних компаній, але й безпечно обмежити співпрацю, наприклад, коли виникають проблеми з платежами, документами або довірою до партнера. У модулі ви можете:
- тимчасово призупинити співпрацю ,
- продовжувати співпрацю з компанією, яку заблокував Trans.eu ,
- видалити підрядника зі списку - коли ви хочете остаточно припинити відносини.
- Призупинення та відновлення співпраці : дозвіл на призупинення та відновлення співпраці з іншими компаніями або на статус Керування підрядниками .
- Видалення підрядника : дозвіл на статус Керуючого підрядника .
Ви можете призупинити співпрацю лише з компанією, яку вже додано до ваших Підрядників. Дозволи може надати Адміністратор у налаштуваннях облікового запису користувача.
Як увімкнути дозволи?
2. Виберіть співробітника зі списку.
3. Натисніть «Керування співробітником» .
4. На вкладці «Налаштування облікового запису» встановіть прапорець для відповідного дозволу.
Призупинення співпраці
Призупинення співпраці – це найм’якша форма обмеження відносин . Компанія залишається у вашому списку підрядників, але система розглядає її як партнера, з яким – до подальшого повідомлення – ви не можете або не хочете виконувати нові замовлення .
Призупинення співпраці може бути пов'язане із сезонністю, зміною логістичної стратегії, недотриманням транспортних домовленостей, відсутністю документації або проблемами зі зв'язком.
Щоб призупинити співпрацю:
- Перейдіть до модуля «Підрядники» .
- Знайдіть компанію (за назвою, номером ПДВ або фільтром «Підрядник» у стовпці «Статус» ).
- Клацніть значок із трьома крапками — у вікні компанії або в її рядку — щоб відобразити опцію « Призупинити співпрацю» .

- Натисніть кнопку «Призупинити співпрацю» .
- У вікні, що відкрилося, виберіть зі списку причину призупинення співпраці та підтвердіть свій вибір.

- компанія залишиться у списку (оскільки ви пов'язані біржовими відносинами), але в колонці «Статус» буде відображатися призупинення співпраці,
- ви все ще можете спілкуватися з контактними особами в месенджері,
- ім'я контактної особи замовника для пропозицій цієї компанії буде виділено червоним кольором у списку пропозицій .
- неможливо буде укладати транзакції на біржі Trans.eu,
- компанія не отримуватиме жодних запитів (це стосується, зокрема, фіксованих маршрутів, груп та рекомендацій),
- співпрацю може відновити будь-який користувач вашої компанії з відповідними дозволами.
Чому я не можу призупинити співпрацю?
Чи додано компанію до ваших підрядників ? Ви можете призупинити співпрацю лише з компанією зі списку підрядників. Якщо її там немає, спочатку додайте її до списку підрядників.
Чи маєте ви відповідний дозвіл ? Вам потрібна роль «Повний доступ» та дозвіл «Призупинення та відновлення співпраці з іншими компаніями» або «Керування статусом підрядника». Якщо у вас його немає, зверніться до адміністратора облікового запису вашої компанії, щоб він вам його надав.
Виключення компаній зі списку підрядників
Видалення дозволяє завершити співпрацю та впорядкувати базу даних. Функція доступна лише користувачам із дозволом на керування статусом підрядника .
Перейдіть до модуля «Підрядники».
- Знайдіть компанію, яку ви хочете видалити.
- Відкрийте панель компаній (натиснувши на рядок) або скористайтеся діями, доступними зі списку.
- Виберіть Видалити з підрядників .

- компанія перестає бути підрядником
- компанія залишається у списку, якщо ви пов'язані іншими біржовими відносинами, за допомогою кнопки «Додати до підрядників» ,
- історія співпраці не зникає - статистика співпраці, стаж роботи та попередня діяльність залишаються доступними в системі.