Online zmluva

Prečo online zmluva?

Platforma Trans.eu je oveľa viac než len Burza nákladov. Poskytuje vám nové príležitosti na získanie zaujímavých a bezpečných návrhov na spoluprácu. Aby ste mohli našu Platformu plne využívať, musíte prijať online zmluvu.

Čo získate?

  1. Schopnosť prijímať návrhy na prepravu priamo od dôveryhodných dopravcov a špeditérov,
  2. Možnosť trvalej spolupráce so spoľahlivými dodávateľmi,
  3. Schopnosť získavať náklady priamo pomocou špeciálneho algoritmu Platformy (SmartMatch), ktorý vám automaticky ponúka ponuky spolupráce na mieru.

Prečo je to tak dôležité?

Online dohoda zvyšuje vašu bezpečnosť na platforme. Okrem iného preto, že môžete nadviazať trvalú spoluprácu s partnermi, ktorým dôverujete.

Koľko to stojí?

Prechod na online zmluvu je úplne zadarmo. Sadzby pre využívanie Burzy nákladov sa tiež nemení. Za prijatie niektorých návrhov prepráv, ktoré sa jednoducho nemohli dostať do vašej spoločnosti v starej verzii Platformy, účtujeme iba malý poplatok.

Ako to funguje?

Po prvé, spravodlivo - ďalšie poplatky sú účtované iba v prípade, že vaša spoločnosť ťaží z nových funkcií. Ak teda vykonávate transakcie na burze nákladov (ako predtým) - nebudú účtované žiadne ďalšie sumy. Ak však prijmete ponuku, napr. pomocou algoritmu SmartMatch - potom na vašu faktúru pripočítame malý poplatok za úspešnú transakciu - úplne transparentne. Cenník za mikroplatby nájdete tu. Výkaz všetkých vypočítaných mikroplatieb nájdete na karte Fakturácia a faktúry na Platforme Trans.eu.

Mikroplatby nie sú účtované na Burze nákladov. Za používanie Burzy nie sú účtované žiadne ďalšie poplatky.


Bol tento materiál užitočný?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)