Rapoarte - informații generale

Updated 7/3/24 by Katarzyna

Cine poate folosi această funcție?

Funcție disponibilă pentru utilizatorii CargoON și Trans for Forwarders care au achiziționat produsul complementar: Rapoarte de întreprindere

Rapoartele sunt vizibile pentru utilizatorii specificați de către compania care comandă accesul.

Află mai multe despre Rapoarte de întreprindere.

Rapoarte de întreprindere este un modul suplimentar al Platformei Trans.eu.

Rapoartele sunt generate cu ajutorul unor algoritmi care analizează datele anonime din mărfurile disponibile pentru a crea o imagine îmbunătățită a situației de pe piață și pentru a oferi un instrument pentru luarea unor decizii de afaceri mai bune.

Datele prezentate în rapoarte sunt create pe baza activităților pe care le desfășori pe Platforma Trans.eu, în principal în modulul de Mărfuri. Aceasta înseamnă că o condiție prealabilă pentru rapoarte este ca tu să ai acces la Platformă și să o utilizezi în mod activ.

  • Rapoartele sunt generate pentru utilizatorii individuali ai platformei care au activată funcționalitatea de raportare.
Accesul la rapoarte se acordă pentru fiecare utilizator. Taxa pentru rapoarte depinde de numărul de utilizatori care au acces.
  • Numărul de conturi cu modulul Rapoarte de întreprindere depinde de valoarea abonamentului. Perioada contractuală este de un an (12 luni de la data încheierii contractului).
  • Fiecare raport are un caracter dinamic, permițând utilizatorului autorizat să verifice rezultatele sale prin filtrarea datelor selectate.
  • Unele rapoarte au opțiunea de a exporta date predefinite (de exemplu, raportul privind lista de mărfuri). Datele sunt actualizate în mod regulat, o dată pe zi.
  • Informațiile prezentate în raport sunt disponibile doar în limba engleză.
Ascunde meniul principal al platformei din partea stângă pentru a face citirea rapoartelor mai confortabilă.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)