Adăugarea unei oferte de vehicul

Updated 25/3/23 by Anna

Adaugă un vehicul disponibil din flota ta pe bursa de vehicule și crește șansele de a găsi rapid o încărcătură. Expeditorii de mărfuri și producătorii te vor contacta dacă oferta ta de vehicul corespunde nevoii acestora.

Adăugarea unui vehicul disponibil pas cu pas:

 1. Prima modalitate de a adăuga o ofertă pe bursă: accesează modulul Caută vehicule, apoi selectează „Adăugați vehicul”.

 1. A doua modalitate de a adăuga o ofertă pe bursă: accesează modulul „Ofertele mele pe bursă”, apoi selectează opțiunea „Adăugați vehicul”.

 1. Nou! Acum ai o a treia modalitate de a adăuga oferte de vehicule pe bursă. Accesează fila Flotă. Din listă, selectează vehiculul pe care dorești să îl publici pe bursă și dă clic pe el. Apoi, în detaliile vehiculului, dă clic pe Mai mult. Selectează Adaugă oferta de vehicul din lista extinsă.

 1. Completează parametrii vehiculului.
 1. Adaugă o zonă de accesibilitate introducând locația manual sau marcând-o direct pe hartă.

 1. Selectează zona aleasă și salvează setările.
 1. Specifică datele disponibilității vehiculului, apoi selectează „Adăugați oferta de vehicul” în bursă.
 1. Oferta adăugată va apărea în fila „Ofertele mele pe bursă

Ofertele de vehicule pe care le-ai adăugat sunt publicate direct în bursa de vehicule, pe care o vei găsi deasupra modulului „Ofertele mele pe bursă” din partea stângă.

Pe platforma Trans.eu, în modulul „Ofertele mele pe bursă ”, nu numai că poți vedea ofertele publicate pe bursă la un moment dat (fila „Ofertele mele”), ci și istoricul detaliat al vehiculelor adăugate de compania ta (fila „Arhivă”).

Adăugarea unei oferte de vehicul pentru mai multe locuri de descărcare.

Pe Platforma Trans.eu ai deja posibilitatea de a adăuga oferte de vehicule pentru mai multe locuri de descărcare. Două opțiuni noi au apărut în formularul de adăugare a vehiculului. Prin urmare, nu mai trebuie să copiezi ofertele atunci când le adăugi pentru mai multe direcții.

 1. Utilizând harta, poți marca locurile de descărcare care te interesează:
 • Toate țările
 • Suprafețe administrative mari, de ex. provincii
 • Coduri poștale specifice

Pentru a face acest lucru, utilizează butoanele + și - de pe hartă

Poți selecta până la 10 locuri de descărcare simultan.

 1. De asemenea, poți adăuga și modifica manual locurile de descărcare. Utilizează butonul „ADĂUGAȚI LOCALIZARE” și introdu locurile care te interesează.

Oferta ta va fi vizibilă pentru fiecare utilizator al bursei de vehicule care selectează cel puțin un loc de descărcare din lista ta în filtrele de căutare.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)