Lista evaluărilor în linia ofertelor din bursă

Updated 6/2/24 by Jakub

Pe noua platformă puteți verifica lista de evaluări a companiei și tendința lunară la nivelul ofertelor publice pe bursă.

Acces rapid la evaluările companiei

În linia ofertei de pe bursă, după mutarea cursorului peste ratingul vizibil sub numele companiilor, va fi afișată o distribuție a evaluărilor, împărțită la numărul de evaluări primite pe o scară de cinci puncte, unde 1 este cel mai mic și 5 cel mai mare. Alături de listă este afișată și o tendință lunară, care se calculează dacă societatea primește cel puțin 10 evaluări în ultimele două luni.

Cum funcționează tendința lunară?

Tendința lunară este calculată pe baza unei comparații a evaluărilor din luna curentă cu media lunii precedente, astfel încât să puteți verifica dacă tendința este ascendentă, descendentă sau menținută la același nivel.

  1. Dacă semnul sub forma unei săgeți verzi în sus apare pe linia ofertei de pe bursă în dreptul evaluării, înseamnă că tendința lunară a crescut față de luna trecută. După trecerea peste rating, va fi afișat și un grafic care arată tendința lunară.
  1. Dacă semnul apare sub forma unei săgeți roșii în jos în dreptul evaluării, înseamnă că tendința lunară a scăzut față de luna trecută. După trecerea peste rating, va fi afișat și un grafic care arată tendința lunară. După ce faceți clic pe rating, va apărea o fereastră cu informații despre companie în care puteți verifica detaliile problemelor raportate.
  1. Dacă nu există nicio săgeată în timpul verificării, înseamnă că:
  • tendința lunară a rămas neschimbată în ultima lună - după trecerea cursorului peste rating, va fi afișat un grafic care arată tendința lunară.

  • compania are prea puține evaluări pentru a calcula tendința lunară - compania ar trebui să primească cel puțin 10 evaluări în ultimele două luni pentru a calcula tendința lunară.

  • Linia punctată - pe grafic înseamnă că societatea în lunile date nu a primit suficiente evaluări pentru a calcula tendința lunară.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)