Gestionarea mărfurilor trimise

Updated 3/10/23 by Costin Neagu

Tipuri de oferte în mărfuri Trimise

Partajează modulul Mărfuri cu alți angajați ai companiei tale. Toate ofertele publicate de companie:

  • pe Bursă
  • către grupul de transportatori
  • prin utilizarea algoritmului SmartMatch

sunt plasate în fila Trimis cu statusul: În așteptarea ofertelor.

Lista mărfurilor Trimise va include, de asemenea, mărfurile create care nu au fost încă publicate. Sunt cu statusul de Schiță.

Ofertele mele de marfă

În colțul din dreapta sus al modulului Mărfuri poți publica o marfă selectând Adaugă marfă . Citește Adăugarea unei oferte de marfă pentru a afla cum să completezi formularul pas cu pas.

Pentru a afișa numai ofertele tale de marfă, filtrează lista folosind căsuța de selectare Arată doar cursele mele.

Gestionarea mărfurilor publicate

În fila Trimis poți:

  • negocia și monitoriza - în detaliile ofertei - progresul negocierilor în curs pentru toate mărfurile companiei
  • adăuga sau elimina - din listă - persoana responsabilă pentru o anumită marfă făcând clic pe pictograma creion, care va apărea în coloana angajaților de lângă numele său
  • efectua- alături de oferte cu statusurile aferente- operațiuni precum: reîmprospătarea, copierea, editarea, publicarea, ștergerea și arhivarea ofertelor

Filtrarea și sortarea ofertelor

În Fila trimis poți utiliza motorul de căutare și filtre avansate care iți vor permite să găsești rapid o anumită ofertă.

Ai posibilitatea de a sorta coloanele, pur și simplu plasând mouse-ul peste una dintre ele până când apare o pictograma mână pe ea.

Negocierea ofertelor publicate

Dând clic pe elementul corespunzător din listă în fila Trimis și apoi mergând la fereastra cu detaliile ofertei date în fila Ofertele transportatorilor, poți:

  1. Negocia prețul cu transportatorii. Astfel, în căsuța preț, modifică suma propusă de transportator și apoi dă clic pe Trimite.
Propunerea de preț pe care o trimiți unei oferte de pe bursă este valabilă 15 minute. Timpul rămas este afișat deasupra numelui companiei care a depus oferta.

  1. Acceptă oferta transportatorului dând clic pe Acceptă.
După acceptarea ofertei transportatorului, marfa este mutată automat în fila Arhivă.
  1. Respinge oferta transportatorului dând clic pe Refuză.

Pentru ofertele de pe bursă, refuzul se aplică unei propuneri de preț specifice, astfel încât oferta rămâne valabilă și oricare dintre părți poate propune alte oferte de preț.
  1. Închide negocierile cu un anumit transportator dând clic pe Finalizează negocierea.
Această opțiune este disponibilă numai pentru ofertele publicate pe bursă. Dând clic pe Finalizează negocierile, atât tu, cât și transportatorul nu veți putea trimite alte propuneri de preț pentru o anumită marfă.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)