Grupuri de contacte pe Messenger

Updated 13/9/21 by Diana

Pentru a eficientiza procesul de gestionare a listei de contacte, platforma oferă acum opțiunea de a crea grupuri personalizate pe Messenger.

Cum se creează un grup personalizat pe Messenger?

 1. Poți crea un grup:
 • În panoul Messenger. Pentru aceasta, accesează „Contacte” - lângă fereastra de căutare, faceți clic pe câmpul „Toate”, apoi selectați „Gestionați grupuri” din lista derulantă.

 • Căutați orice utilizator în Messenger în fila „Contacte” - faceți clic pe contactul dorit, apoi pe „pictograma caracterului” de lângă nume și prenume iar apoi selectați „Gestionați grupuri”

 • În fereastra de chat. Faceți clic pe „pictograma caracterului” și apoi selectați „Gestionați grupuri” din lista derulantă.

 1. Indiferent de modul (descris mai sus) pe care îl alegi, vei trece la pasul următor, unde poți adăuga, edita sau șterge un grup.
 • Pentru a adăuga un grup, faceți clic pe butonul verde „Adăugare grup”, apoi introduceți numele grupului și faceți clic pe „Salvare”.

 • Pentru a schimba numele grupului, faceți clic pe „Editare”, efectuați modificările și faceți clic pe „Salvare”.

 • Pentru a șterge un grup, faceți clic lângă elementul selectat, apoi faceți clic pe „Șterge”.

Dacă ați decis să ștergeți un grup, după ce faceți clic pe „șterge”, sistemul vă va cere să confirmați din nou această acțiune. Faceți clic din nou pe „Șterge” pentru a confirma că sunteți absolut sigur că doriți să îl ștergeți.

Cum se adaugă un utilizator într-un grup de contacte din Messenger?

 1. Puteți atribui un utilizator numai din lista dvs. de contacte. Puteți adăuga utilizatorul la un grup creat anterior în două moduri:

 • Căutați orice utilizator în Messenger - faceți clic pe „pictograma caracterului” de lângă nume și prenume - dacă acest utilizator nu se află pe lista dvs. de contacte, îl puteți adăuga la contactele dvs. făcând clic pe pictograma menționată - și apoi selectați un grup din lista derulantă pentru al atribui.

 • Faceți clic pe „pictograma caracterului” din fereastra conversației. Dacă persoana nu se află pe lista dvs. de contacte, o puteți adăuga la contactele dvs. făcând clic pe pictograma menționată mai sus și apoi selectați grupul din lista derulantă în care doriți să o adăugați.

 1. Etichetele vă informează în ce grupuri a fost adăugat utilizatorul.

 • în fereastra de chat - etichetele vor apărea cu numele grupului în care a fost adăugată persoana.

Reține! Poți adăuga o persoană în mai multe grupuri.

 • dacă un contact a fost adăugat în mai mult de 2 grupuri, va apărea o etichetă suplimentară în fereastra de conversație care indică numărul grupurilor din care face parte utilizatorul. Când plasați cursorul peste acel număr, va fi afișat numele celorlalte grupuri.

Persoanele pe care le adăugați la grupurile dvs. din Messenger nu vor primi nicio informație cu privire la acest lucru.

Atenție! Nu veți putea publica oferte membrilor unui grup din messenger. Puteți trimite ofertele dvs. numai grupurilor pe care le definiți în modulul „Colaboratori”. Dacă doriți să aflați mai multe despre crearea grupurilor de colaboratori de încredere, faceți clic aici.

Unde pot găsi informații despre numărul de membri alocați unui anumit grup în Messenger?

Informații despre numărul de persoane alocate unui grup vor fi afișate în trei locuri:

 • În fereastra „Gestionare grup” (puteți găsi în trei moduri așa cum este descris mai sus), lângă numele grupului între paranteze se află numărul membrilor săi.

 • În fereastra de chat făcând clic pe „pictograma caracterului” în lista derulantă, lângă fiecare dintre numele grupurilor, compoziția numerică a grupului este afișată între paranteze.

 • în Messenger, în fila „Contacte” de lângă fereastra de căutare. Dând clic pe „Toate”, puteți extinde lista în care puteți găsi grupurile create și informații despre numărul membrilor săi între paranteze.

În Messenger, atunci când selectați un anumit grup, numai membrii grupului respectiv vor apărea în lista de contacte, iar motorul de căutare va fi limitat la filtrarea în cadrul acestui grup.

Reține! Pentru a afișa din nou întreaga listă de contacte și pentru a putea filtra toți Utilizatorii care au conturi active pe Platforma Trans, în fila „Contacte”, reveniți la elementul „Toate”.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)