Grupuri de contacte pe Messenger

Updated 2/4/24 by Szczepan

Cum poți crea un grup personalizat pe Messenger?

 1. Poți crea un grup:
 • În panoul Messenger. Pentru aceasta, accesează „Contacte” - lângă fereastra de căutare, apasă clic pe câmpul „Toate”, apoi selectează „Gestionați grupuri” din lista derulantă.

 1. Caută orice utilizator în Messenger în fila „Contacte” - selectează contactul dorit, apoi pe „pictograma caracterului” de lângă nume și prenume iar apoi selectează „Gestionați grupuri”

 1. În fereastra de chat. Apasă pe „pictograma caracterului” și apoi selectează „Gestionați grupuri” din lista derulantă.

Indiferent de modul (descris mai sus) pe care îl alegi, vei trece la pasul următor, unde poți adăuga, edita sau șterge un grup.

 • Pentru a adăuga un grup, apasă pe butonul verde „Adăugare grup”, apoi introduceți numele grupului și selectează „Salvare”.

 • Pentru a schimba numele grupului, apasă pe „Editare”, efectuează modificările și apasă pe „Salvare”.

 • Pentru a șterge un grup, apasă pe elementul selectat, apoi selectează „Șterge”.

Dacă ai decis să ștergi un grup, după ce selectezi „șterge”, sistemul îți va cere să confirmi din nou această acțiune. Apasă din nou pe „Șterge” pentru a confirma că ești absolut sigur că dorești să îl ștergi.

Cum să adaugi un utilizator într-un grup de contacte din Messenger?

Poți să atribui un utilizator doar din lista de contacte. Poți adăuga utilizatorul la un grup creat anterior în două moduri:

 1. Caută orice utilizator în Messenger - apasă pe „pictograma caracterului” de lângă nume și prenume - dacă acest utilizator nu se află în lista ta de contacte, îl poți adăuga la contacte apăsând pe pictograma menționată - și apoi selectează un grup din lista derulantă pentru a îl atribui.

 1. Apasă pe „pictograma caracterului” din fereastra conversației. Dacă persoana nu se află în lista ta de contacte, o poți adăuga la contacte apăsând pe pictograma menționată mai sus și apoi selectează grupul din lista derulantă în care dorești sa o adaugi.

Etichetele te informează în ce grupuri a fost adăugat utilizatorul.

 • în fereastra de chat - etichetele vor apărea cu numele grupului în care a fost adăugată persoana.

Reține! Poți adăuga o persoană în mai multe grupuri.

 • dacă un contact a fost adăugat în mai mult de 2 grupuri, va apărea o etichetă suplimentară în fereastra de conversație care indică numărul grupurilor din care face parte utilizatorul. Când plasezi cursorul peste acel număr, va fi afișat numele celorlalte grupuri.

Persoanele pe care le adaugi la grupurile tale din Messenger nu vor primi nicio informație cu privire la acest lucru.

Unde pot găsi informații despre numărul de membrii alocați unui anumit grup în Messenger?

Informații despre numărul de persoane alocate unui grup vor fi afișate în trei locuri:

 • În fereastra „Gestionare grup” (puteți găsi în trei moduri așa cum este descris mai sus), lângă numele grupului se află numărul membrilor săi.

 • În fereastra de chat apăsând pe „pictograma caracterului” în lista derulantă, lângă fiecare dintre numele grupurilor, compoziția numerică a grupului este afișată între paranteze.

 • în Messenger, în fila „Contacte” de lângă fereastra de căutare. Apăsând pe „Toate”, poți extinde lista în care poți găsi grupurile create și informații despre numărul membrilor săi între paranteze.

În Messenger, atunci când selectezi un anumit grup, numai membrii grupului respectiv vor apărea în lista de contacte, iar motorul de căutare va fi limitat la filtrarea în cadrul acestui grup.

Reține! Pentru a afișa din nou întreaga listă de contacte și pentru a putea filtra toți utilizatorii care au conturi active pe Platforma Trans.Eu, în fila „Contacte”, trebuie sa selectezi din nou opțiunea „Toate”.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)