Zoeken voor vrachtaanbiedingen met de Loads2GO! app

bijgewerkt 6/12/21 door Costin Neagu

1. Beurs aanbiedingen

U kunt hier de lijst van publieke aanbiedingen inzien.

1. Klik op het eerste icoon aan de linkerkant en dan op het Beurs tabblad

Onthou! Om de lijst van beurs aanbiedingen in te zien moet u eerst een filter aanmaken of er een te gebruiken die u heeft opgeslagen op de webversie van het Trans.eu Platform.

Gebruik maken van filters op het platform:

1. Selecteer het tabblad Beurs en klikt op de Filter knop
  2. Selecteer de filter die u wilt gebruiken. Filters zijn gesynchroniseerd met het Trans.eu Platform.

Toevoegen van een nieuwe zoekfilter

1. Klik op de Filters knop
  2. Klik Toevoegen van filter op de beurs
  3. Vul de criteria in waarin u geinteresseerd bent, bevestig uw keuze door op Zoeken te klikken.
  4. Om de filter op te slaan, vinkt u de Filter opslaan aan

Voor elke filer kunt u meldingen krijgen van nieuwe aanbiedingen.

Standaard zijn ze uitgeschakeld - u zal een melding krijgen wanneer de applicatie op de achtergrond actief is.

Om ze uit te schakelen:

1. Klik op de 3 stippen van de filter
  2. Schuif de regelaar naar links

Door op een bepaalde aanbieding te klikken, kunt u ook:

• Deel een vracht
  1. Klik op de drie stippen aan de rechterkant van het scherm
  2. Selecteer Vracht delen

U kunt de vrachtaanbieding delen via e-mail, sms of andere applicaties die op uw apparaat zijn geïnstalleerd

• Bereken uw routekosten
  1. Klik op de drie stippen aan de rechterkant van het scherm
  2. Selecteer Bereken uw routekosten

In elk van de tabbladen kunt u snel contact opnemen met de aannemer.
Gebruik het telefoonpictogram om te bellen of het chatpictogram om een ​​gesprek te beginnen.

Leer meer over de Messenger

2. Privé vrachten

Hier vindt u een lijst met aanbiedingen die rechtstreeks naar uw bedrijf zijn verzonden.

1. Klik op het eerste pictogram aan de linkerkant en vervolgens op het tabblad Privé

Klik op de aanbieding om de details te bekijken. U ziet de volgende tabbladen:

• Route - bekijk de route op de kaart
  • Details - zie de gedetailleerde informatie over de aanbieding
  • Over bedrijf - hier kunt u de gedetailleerde informatie over het bedrijf bekijken
  • Beoordelingen - hier vindt u de exacte informatie over de beoordeling van de aannemer op het Platform
Veeg met uw vinger naar links over het scherm om alle tabbladen te zien

In elk van de tabbladen kunt u snel contact opnemen met de aannemer.
Gebruik het telefoonpictogram om te bellen of het chatpictogram om een ​​gesprek te beginnen.
Leer meer over de Messenger

Door op een bepaalde aanbieding te klikken, kunt u ook:

• Deel een vracht
  1. Klik op de drie stippen aan de rechterkant van het scherm
  2. Kies Vracht delen

U kunt het vrachtaanbod delen via e-mail, sms of andere applicaties die op uw mobiele apparaat zijn geïnstalleerd.

• Bereken uw routekosten
  1. Klik op de drie stippen aan de rechterkant van het scherm
  2. Selecteer Bereken uw routekosten