Zoeken voor vrachtaanbiedingen met de Loads2GO! app

bijgewerkt 13/11/23 door Małgorzata

Who can use this function in Loads2GO!?

Function available to carriers using the Loads2GO! application

In dit artikel leer je hoe je:

• laadaanbiedingen zoekt in Loads2GO!
  • zoekfilters voor aanbiedingen gebruikt en hun meldingen beheert
  • vrachten deelt
  • routekosten berekent

In de module Vrachten zijn er openbare en particuliere vrachtaanbiedingen (dezelfde die beschikbaar zijn op het Trans.eu Platform). De aanbiedingen zijn verdeeld in twee tabbladen:

• Uitwisseling - de lijst met openbare vrachtaanbiedingen is hier te vinden
  • Prive beurs - hier staat de lijst met prive vrachtaanbiedingen

Denk eraan! Om vrachtaanbiedingen in de applicatie te zien, moet je eerst een filter aanmaken of een actieve filter gebruiken in de webversie van het Platform.

Tabblad Uitwisseling

Het tabblad Uitwisseling ziet u direct na het starten van de applicatie.

Als u op een andere plaats van de app bent, kunt u naar dit tabblad terugkeren door te klikken op de module Vrachten (het eerste pictogram linksonder), en vervolgens op het tabblad Uitwisseling.

Gebruik filters gemaakt op het Platform

Om vrachtaanbiedingen te bekijken, gebruikt u de filters die momenteel actief zijn in de webversie van het Platform.

1. Klik in het tabblad Uitwisseling op de knop Filters instellen.
  2. U ziet de lijst met filters die momenteel actief zijn in de webversie van het Platform (ze worden regelmatig gesynchroniseerd). Selecteer de filter die u wilt gebruiken.

Selecteer het filter om de zoekresultaten voor de opgegeven parameters te zien.

Een nieuw zoekfilter toevoegen

Om een nieuw zoekfilter te maken voor laadaanbiedingen:

1. Klik op de knop Filters instellen.
  2. Klik op Zoekfilter toevoegen bij uitwisseling.
  3. Vul de parameters in.
Als u meer precieze filters wilt instellen, gebruik Toon extra filters. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door
- het bereik van laad-/losdagen,
- extra voertuigparameters (met de optie "alleen tonen"),
- financiële diensten (QuickPay, Bonabanco, SafePay),
- rating van de opdrachtgever,
- vrachtprijs.
  1. Klik op Zoeken.

De zoekresultaten worden weergegeven volgens de ingestelde parameters.

Als u uw zoekparameters wilt opslaan om het filter te kunnen beheren, vinkt u de optie Filter opslaan aan.

Notificaties van nieuwe aanbiedingen beheren

Meldingen van nieuwe aanbiedingen zijn standaard ingeschakeld - u ontvangt ze zelfs als de applicatie op de achtergrond draait. Om ze uit te schakelen, klikt u gewoon op het bel-icoontje.

U ziet een doorgestreept belpictogram - vanaf dat moment krijgt u geen meldingen meer.

Tabblad privé-uitwisseling

Als een verlader uw bedrijf heeft toegevoegd aan een privé-uitwisseling, toont het tweede tabblad - Privé-uitwisseling de lijst met aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor de gekozen gebruikers.

Om de aanbiedingen van de particuliere beurs te bekijken, klikt u op de module Vrachtaanbiedingen (het eerste pictogram linksonder) en vervolgens op het tabblad Privé-uitwisseling.

Het filteren van vrachtaanbiedingen van de privé-uitwisseling

U kunt de lijst met aanbiedingen voor particuliere belasting beperken door extra filters in te voeren.

1. Klik op Filters.

1. Vul de parameters in en bevestig uw keuze door op Zoeken te klikken.
Als u meer precieze filters wilt instellen, gebruik Toon extra filters. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door
- het bereik van laad-/losdagen,
- extra voertuigparameters (met de optie "alleen tonen"),
- financiële diensten (QuickPay, Bonabanco, SafePay),
- rating van de opdrachtgever,
- vrachtprijs.

Details van het aanbod

Klik op een bepaalde aanbieding om de weergave van de vrachtaanbiedingen te openen en meer informatie te zien.

In deze weergave kunt u snel in contact komen met een aannemer. Gebruik het telefoonpictogram om te bellen of het gesprekspictogram om een chat te starten.
Meer informatie over de messenger.

At this point you can:

1. Klik op de drie puntjes om:
  • delen van een vracht,
  • routekosten berekenen,
U kunt uw vrachtaanbod delen via e-mail, sms of andere op uw toestel geïnstalleerde toepassingen.

1. Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende tabbladen:
  • Route - controleer uw route op de kaart.
  • Details - aanvullende informatie over het aanbod
  • Over bedrijf - controleer informatie over de verzender.
  • Beoordelingen - het bevat gedetailleerde informatie over de beoordeling van het bedrijf op het Trans.eu Platform.
Veeg naar links over het scherm om alle tabbladen te zien.