(TFC - Carrier) Onderhandelingen en accepteren van aanbiedingen in Loads2Go!

bijgewerkt 29/5/23 door Małgorzata

Op het tabblad met onderhandelde aanbiedingen vindt u alle aanbiedingen (vrachtbeurs en privé):

• in onderhandeling
  • geaccepteerd
  • gearchiveerd, d.w.z. alles na de laaddatum en verwijderd

Afhankelijk van de aard van de publicatie van de aanbieding, kunt u onmiddellijk akkoord gaan met het door de verlader voorgestelde tarief of onderhandelingen starten.

Buy Now (koop nu) modus

Als u wilt:

• Accepteer de aanbieding - klik op Accepteer
  • Wijs het bod af - klik op het gebied met een bepaald tarief om een ​​extra weergave uit te vouwen. Klik de knop Afwijzen.

Aanbiedingen met prijsvoorstel

U kunt accepteren, weigeren of onderhandelen. Als je wilt:

• Accepteer het aanbod - klik op Accepteren
  • Aanbieding afwijzen - klik op het gebied met een bepaald tarief om een ​​extra weergave uit te vouwen -> Selecteer de knop Afwijzen.
  • Onderhandelen over een offerte - voer uw tarief in het prijsveld in -> Na wijziging van het tarief verandert de knop Accepteren in Onderhandelen -> Klik erop om uw voorstel naar de contractant te sturen.

Aanbiedingen zonder prijs

het is een teken dat de aannemer op uw voorstel wacht. U kunt de onderhandelingen starten door uw eigen tarief in het lege veld in te voeren.

Onderhandelingen en accepteren van aanbiedingen

1. Klik op een aanbieding om de details te zien
  1. Als u nog vragen heeft neemt u contact op met de verlader door te klikken op het gespreksicoon
  • U zult worden meegenomen naar de TransMessenger applicatie
Als de verzender op uw bericht reageert, ontvangt u een melding. Klik erop om naar het chatvenster te gaan.
  1. Nadat u de details met de verzender heeft afgesproken of de details van de aanbieding heeft gelezen, voert u uw vrachttarief in het onderhandelingsveld in en stuurt u deze naar de aannemer
  1. U krijgt een melding als de verzender op het aanbod reageert. Klik erop om de details te zien.
  1. Als u tevreden bent met het voorstel van de klant, klikt u op Accepteren.
  1. Na acceptatie van het tarief van de verzender ontvangt u hiervan bericht. Klik erop om naar de details van de aanbieding te gaan.

1. De aanbieding wordt verplaatst van het tabblad waarover onderhandeld is naar het tabblad Geaccepteerd.

Vrachtaanbiedingen filteren

Op het tabblad Onderhandelde aanbiedingen kunt u zoeken naar de vracht waarin u geïnteresseerd bent door een zoekfilter in te stellen, bijv. alleen voor onderhandelde aanbiedingen die wachten op goedkeuring. Voor dit doeleinde:

1. Klik op het tabblad Onderhandelde aanbiedingen en klik op Filters
  1. Selecteer de vrachtstatus waarin u geïnteresseerd bent door de lijst uit te vouwen
  1. Klik op Toon resultaten
U ontvangt alle informatie met betrekking tot de onderhandeling over aanbiedingen in kennisgevingen, die u rechtstreeks naar de ingediende aanbieding zullen doorverwijzen.

Lees meer over notificaties