(CargoON) Automatische regels

bijgewerkt 18/10/23 door Katarzyna

Wat zijn automatische regels?

Automatische regels zijn de beste manier om vervoerders aan te trekken om op een bijna onderhoudsvrije manier order uit te voeren. Dankzij deze regels kunt u beslissen wie en in welke volgorde vrachtaanbiedingen van u ontvangt.

Er zijn geen grenzen aan het maken van automatische regels u kunt er zo veel maken als u nodig heeft.
Creëer eenmaal een automatische regels en deze wordt iedere keer weergegeven wanneer u een vracht met de opgegeven parameters publiceert.

Toevoegen van een automatische regel

Het toevoegen van een automatische regels betekent dat u een klein formulier in moet vullen. Geef de regel een naam en vul laad- en losplaats in en voeg de details van de vracht in.

De naam van de automatische regel is zichtbaar alleen voor u en uw collega's probeer de naam zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken.
Overweeg de laad parameters wanneer u het formulier invult. Waarom is dat belangrijk? De regel zal correct werken als deze parameters exact overeenkomen met de vracht die u wilt publiceren. Voorbeeld: Als u het exacte adres laad en losplaats (straat, nummer) in Poland op het formulier, dan moet u ook de exacte data in op de vracht zetten.

Ga naar de volgorde van publicatie, Het is aan u hoe u deze volgorde eruit wilt laten zien en of u alle geselecteerde publicatie opties gebruikt.

  1. Vaste routes - in te stellen als u voorwaarden voor samenwerking met aannemers (op de gegeven route) hebt afgesproken en dergelijke informatie is opgeslagen in de module "Vaste routes met vervoerders".
  2. Jouw vervoerders - in te stellen als uw aannemers bedrijven omvatten die mogelijk vracht kunnen uitvoeren.
  3. Voorgestelde vervoerders (SmartMatch) - stel het in als u het intelligente algoritme van Smartmatch wilt gebruiken en uw vrachtaanbieding overeenkomt bewezen vervoerders en hen de aanbieding stuurt.
  4. Vrachtenbeurs - stel het in als u wilt dat uw aanbieding de Trans.eu vrachtenbeurs.

Defineer de basisregels - volgorde van publicatie, tijd voor het aanleveren van de aanbiedingen en valuta.

Een voorbeeld van een te gebruiken regel

Het volgende voorbeeld laat zien hoe de publicatie van een vracht eruit ziet wanneer u de automatische regel toepast:

De aanbieding zal eerst naar de groep met vervoerders gaan genoemd Carrier France. Gebruikers in deze groep hebben 5 uur om te reageren. Als niemand reageert zal het Smartmatch algoritme beginnen en zal de vracht automatisch naar de vervoerders sturen.

Wanneer zal de regel stoppen?

  • als de vracht geaccepteerd is,
  • als niemand van de ontvangers de aanbieding accepteert.

Automatische regels volgt de publicatie van de vracht iedere keer wanneer de criteria van het voorstel hiermee overlapt.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)