Verander de taal op het Platform

bijgewerkt 13/3/24 door Jakub

Hoe de wijzigt u de taal van het platform?

Trans.eu-producten zijn in veel landen verkrijgbaar. Daarom doen we er alles aan om onze klanten producten aan te bieden die in hun taal zijn vertaald.

We ondersteunen momenteel 16 talen: Pools, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Russisch, Oekraïens, Spaans, Nederlands, Tsjechisch, Hongaars, Bulgaars, Roemeens, Turks, Slowaaks en Litouws.

Om de taalversie van het Platform te wijzigen, gaat u naar Instellingen en selecteert u Accountinstellingen.

Klik op het tabblad Wachtwoord en taal. Daar vindt u de lijst met talen. Vouw het uit en selecteer de gewenste taal.

Klik op de knop Wijzigingen opslaan.

U ziet een bericht waarin u wordt gevraagd de pagina te vernieuwen. Klik op Nu vernieuwen.

Zodra de taalversie is gewijzigd, wordt u doorgestuurd naar de startpagina van het Platform.