(CargoOn) Onderhandelingen en accepteren van een aanbieding in Loads2Go!

bijgewerkt 30/6/23 door Małgorzata

Onderhandelingen en aanvaarding van het aanbod

Om reacties op door u geplaatste aanbiedingen te zien, tarieven te onderhandelen en transacties te accepteren:

1. Klik op de drie stippen aan de rechterkant van het scherm en selecteer Mijn vrachtaanbiedingen.
  2. Klik op het tabblad Actief.

Op het tabblad Actief vindt u vrachtaanbiedingen die op de beurs zijn gepubliceerd en privéaanbiedingen die zijn gepubliceerd voor specifieke groepen.
Als je wilt weten hoe je een aanbieding aan de uitwisseling kunt toevoegen, leest u het volgende artikel.

Op het tabblad Mijn vrachtaanbiedingen verschijnen aanbiedingen in frames van 4 verschillende kleuren, met vermelding van de statussen:

• Grijs - wacht op prijsaanbiedingen
  • Oranje - zoeken naar vervoerder, selecteer een vervoerder
  • Groen - de aanbieding is geaccepteerd door beide partijen
  • Red - search again, finished
  1. Tariefsuggesties van vervoerders bekijken:
  • klik op de aanbieding met de Selecteer vervoerderstatus

Op dit punt kunt u met de vervoerder onderhandelen over een aanbieding of deze accepteren.

• als de vrachtaanbieding privé is, ziet u de lijst met bedrijven waaraan de vrachtaanbieding is gericht en hun voorgestelde tarieven
  • als het vrachtaanbod openbaar is, wordt alleen de lijst weergegeven van bedrijven die op het aanbod hebben gereageerd met een tariefvoorstel
U wordt geïnformeerd over alle aanbiedingen van vervoerders in meldingen, die u direct doorverwijzen naar de ingediende aanbieding.

Wilt u meer weten over notificaties, leest u dit artikel.
  1. U kunt het tarief gebruiken dat door de vervoerder wordt voorgesteld:
  • accepteren door op "Accepteren" te klikken

• afwijzen door te klikken op Afwijzen
  • onderhandelen - voer uw tarief in het prijsveld in. Na het wijzigen van het tarief verandert de knop Accepteren in Onderhandelen. Klik hier om uw voorstel naar de aannemer te sturen.

U kunt elk verzonden tariefaanbod intrekken door op de knop Intrekken te klikken.

U kunt uw aanbiedingsgeschiedenis controleren door Wijzigingsgeschiedenis te selecteren in de biedingsdetails. Om het te zien, schuif je vinger over het scherm naar links

Met de module Mijn vrachtaanbiedingen kunt u ook:

• bekijk de aanbiedingen die alleen door u zijn toegevoegd
  • gepubliceerde aanbiedingen sorteren
  • gebruik filters om aanbiedingen te zoeken volgens de criteria waarin u geïnteresseerd bent blader door het archief van gepubliceerde vracht
  • blader door het archief van gepubliceerde vracht