Hoe download u een factuur?

bijgewerkt 27/2/24 door Ania

Waar vindt u facturen op het Trans.eu Platform?

Nadat u ingelogd bent op het Platform:

• klik op het avatar icoon in rechterbovenhoek van het scherm
  • selecteer "Facturen" uit de lijst

Selecteer de "Facturen van Trans.eu" tabblad. Hier vindt u alle facturen in een lijst. U kunt ze op twee manieren downloaden.

• in de factuur regel, nadat u klikt op het drie stippen icoon, de optie Download PDF verschijnt en is beschikbaar voor alle facturen in de lijst

• nadat u klikt op de regel van de factuur verschijnt er een venster met alle details. De Download optie is ook hier beschikbaar.