Route kosten berekenen

bijgewerkt 7/2/24 door Małgorzata

Route kosten berekenen

Hoe de kosten van een bepaalde route berekenen?

• Klik op de rij met ruilaanbiedingen - de aanbiedingslade gaat open. Ga naar het tabblad "Kaart" en kies "Berekening wijzigen"

• Voer een tarief in

• Selecteer valuta

• Specificeer het bedrag afhankelijk van de geselecteerde valuta

• Bevestig uw keuze door op "Gereed" te klikken. Wilt u terug naar de berekeningen, kies dan voor "Wijzig berekening"

• Als u de optie kostenberekening gebruikt en de euro-valuta selecteert, zal het systeem uw keuze onthouden en dezelfde valuta gebruiken bij de volgende kostenberekening. Uiteraard kunt u een wijziging doorvoeren en de valuta aanpassen aan uw voorkeuren.