Toevoegen voertuigaanbieding in Loads2GO!

bijgewerkt 9/10/23 door Małgorzata

U heeft de mogelijkheid om een ​​voertuigaanbieding toe te voegen aan de applicatie.offer in the application.

Hoe voeg ik een voertuigaanbieding toe?

1. Klik op de drie puntjes in het hoofdmenu onder aan het scherm
  2. Selecteer Voertuigaanbieding toevoegen

Vul de vereiste informatie in:

• Toegankelijkheid gebied.
    • Kies Laadplaats, Losplaats en Maximale benadering
    • Bevestig uw keuze door op OK te klikken

• Beschikbaarheid tijd
  • Voertuigparameters - voertuiggrootte, carrosserietype, laadvermogen

1. Klik op Aanbieding publiceren
U wordt automatisch toegewezen als contactpersoon bij uw aanbieding. U kunt andere mensen van uw bedrijf toewijzen door op de optie Contactpersonen te klikken.
  1. Uw bod wordt weergegeven op het tabblad Mijn voertuigaanbiedingen.