Verwijderen van vrachtaanbiedingen

bijgewerkt 25/3/24 door Jakub

Wie kan deze functie gebruiken?

Deze functie is beschikbaar voor alle gebruikers van het Trans.eu Platform en CargoON.

Lees het onderstaande artikel om te leren hoe u een aanbieding voor vrachtvervoer op 3 manieren kunt verwijderen:

• vanuit het venster met aanbiedingsdetails
  • uit de lijst met aanbiedingen
  • in het chatvenster

Een aanbieding verwijderen uit het venster met aanbiedingsdetails

1. Selecteer in het linkermenu de module Vrachten en open het tabblad Toegevoegd. Klik op de aanbieding die je uit de lijst wilt verwijderen.

1. Klik in het venster met de details van de aanbieding op de knop Meer en selecteer Publicatie annuleren.

In de linkerbenedenhoek zie je een bericht waarin de verwijdering van de aanbieding wordt bevestigd: Publicatie is succesvol geannuleerd.

Een aanbieding verwijderen uit de lijst met aanbiedingen

1. Ga in de Vracht module naar de tab Toegevoegd, selecteer de aanbieding die je wilt verwijderen uit de lijst. Aan de rechterkant vind je een pictogram met het "x"-symbool in een cirkel - klik erop om de publicatie te annuleren.

1. Als u de aanbieding hebt verwijderd, verandert de status in Voltooid / Geannuleerd.

Voltooid. De aanbieding is niet langer beschikbaar op de Vrachtuitwisseling.

Een aanbieding verwijderen in het chatvenster

1. Ga naar het gespreksvenster over de aanbieding die u wilt verwijderen.
Step 1 image

1. Klik op het pictogram met het driestippensymbool.
Step 2 image

1. Klik in de vervolgkeuzelijst op Verwijder de aanbieding van de uitwisseling.
Step 3 image

1. Klik op Verwijderen en bevestig uw actie.
Step 4 image

1. Als u de aanbieding met succes verwijdert, wordt de status gewijzigd in Voltooid / Geannuleerd.
Step 5 image

Voltooid. De aanbieding is niet langer zichtbaar op de Vrachtuitwisseling.