Bedrijven toevoegen aan aannemers

bijgewerkt 10/8/21 door Diana

Bedrijven toevoegen aan aannemers

Bedrijven toevoegen kan op twee manieren:

1. Individueel, Toevoegen van individuele bedrijven aan het aannemers netwerk.
  • in de Aannemers module klik je op het "Bedrijven" tabblad
  • vul de naam of het BTW nummer van het bedrijf in het zoekvenster
  • in de lijst, naast het gewenste contact klik op de optie "toevoegen als handelspartner"

1. Collectief, terwijl u \meerdere bedrijven toevoegt aan u netwerk van aannemers.
  • in the Aannemers module, met het "Bedrijven" tabblad
  • in het venster kunt u zoeken naar individuele bedrijven door hun naam of BTW nummer in te voeren
  • aan de rechterzijde selecteert u de bedrijven die u wilt wilt toevoegen
  • klik vervolgens op "Toevoegen als handelspartner"
Hier kunt u ook direct een of meerdere bedrijven een groep aanwijzen door te klikken "Toevoegen aan groep", op deze manier zullen bedrijven automatisch worden toegevoegd in de lijst van aannemers. Deze optie is alleen voor de TFF productlijn (voor expediteurs) en voor TFS (voor de verlader). Als u meer informatie wilt over het beheren en creëren van groepen, leest u dit artikel.