Bedrijven toevoegen aan aannemers

bijgewerkt 6/2/24 door Ania

In dit artikel leer je:

• hoe een bedrijf toe te voegen aan aannemers

Een bedrijf toevoegen aan aannemers

Je kunt dit doen:

• individueel, door afzonderlijke bedrijven toe te voegen aan de database van aannemers

1. Ga in de module Aannemers naar het Bedrijven tabblad.
  2. In het zoekvak voert u de naam of het fiscaal nummer van het bedrijf in.
  3. Klik in de lijst op Toevoegen aan aannemers naast het gegeven item.

• in bulk, door verschillende bedrijven tegelijkertijd aan de database van aannemers toe te voegen
  1. Ga in de module Aannemers naar het Bedrijven tabblad.
  2. Voer in het zoekvak de namen of Belastingnummer van de bedrijven in.
  3. Selecteer bedrijven die u wilt toevoegen aan de aannemers.
  4. Klik op Toevoegen aan aannemers.

In dit stadium kunt u het bedrijf of de bedrijven ook rechtstreeks aan een groep toevoegen door te klikken op Aan groep toevoegen. Op die manier worden de geselecteerde bedrijven automatisch toegevoegd aan de lijst van uw aannemers. Deze optie is alleen beschikbaar voor de TFF productlijn (voor expediteurs) en CargoON (voor verladers). Ga naar dit artikel voor meer informatie over het aanmaken en beheren van groepen.

Wilt u een bedrijf dat niet op het Platform te vinden was toevoegen aan uw contractanten?
Dat kan door naar het tabblad Bedrijf of Groepen te gaan:
klik op Uitnodiging toevoegen
vul de verplichte velden in
- klik op Uitnodiging verzenden