Privé vrachtbeurs voor expediteurs

bijgewerkt 15/3/24 door Jakub

Wie kan deze functie gebruiken?

• Functie beschikbaar voor expediteurs (TFF - Trans for Forwarders).

Uit dit artikel leer je hoe je:

• voeg een aannemer toe aan de particuliere vrachtbeurs onder het tabblad Bedrijven
  • voeg een aannemer toe aan de privé vrachtbeurs onder het tabblad Privé beurs
  • verwijder een bedrijf van de particuliere vrachtbeurs
  • een niet-platformaannemer uitnodigen voor de particuliere vrachtbeurs
  • filter aannemers uit de particuliere vrachtbeurs
  • publiceer een vracht op uw privé vrachtbeurs

Private vrachtbeurs - een spotoplossing van Trans.eu waarmee vrachtaanbiedingen kunnen worden gepubliceerd aan een besloten groep van geselecteerde vervoerders.

Voeg een aannemer toe aan de privé vrachtbeurs onder het tabblad Bedrijven

Alleen vervoerders (TFC-klanten) en expediteurs (TFF-klanten) kunnen worden toegevoegd aan de particuliere vrachtbeurs - en ook aan groepen. Voor bedrijven die verlader zijn, d.w.z. CargoON-klanten, is deze menu-optie niet beschikbaar.
  1. U vindt de privé vrachtbeurs in de module Aannemers. Het tabblad Bedrijven bevat een lijst met uw huidige contractanten.
  1. Klik op het pictogram met de drie stippen naast de geselecteerde contractant en kies Toevoegen aan privé vrachtbeurs in de lijst.

Er is een label toegevoegd naast dit bedrijf in de kolom GROEP/PRIVE VRACHTBEURS. Hiermee kunt u zien welk bedrijf is toegevoegd aan de particuliere vrachtbeurs.

Voeg een aannemer toe aan de privé vrachtbeurs onder het tabblad Privé vrachtbeurs

1. Ga naar het tabblad Privé vrachtbeurs en klik op de knop Vervoerder toevoegen.
  1. Voer in de zoekveld de gegevens in van het bedrijf dat u wilt toevoegen. Selecteer het en bevestig uw keuze door op de knop Opslaan te klikken.

Verwijder een bedrijf uit de privé vrachtbeurs

Klik op het pictogram met drie stippen naast het geselecteerde bedrijf en kies Verwijderen uit privé vrachtbeurs.

Als u een bedrijf verwijdert uit de lijst Aannemers, wordt het ook verwijderd uit de groepen en privé-uitwisselingen voor dat bedrijf. Binnen deze modi kunt u er geen vrachten meer naartoe sturen.
Selecteer in de module Aannemers het tabblad Bedrijven en klik op Uitnodiging verzenden.

Nodig een niet-platformcontractant uit voor de privé vrachtbeurs

Selecteer in de module Aannemers het tabblad Bedrijven en klik op Uitnodiging verzenden.

Vul het uitnodigingsformulier in.

Wanneer de vervoerder de gratis registratie op het Platform voltooit, worden ze toegevoegd aan uw aannemers en aan uw privé vrachtbeurs.

Lees hoe u aannemers kunt toevoegen met behulp van Uitnodigingen aan de Private Exchange met een CSV-bestand.

Filter aannemers uit de privé vrachtbeurs

Navigeer naar de module Aannemers en selecteer het tabblad Bedrijven. Klik op de knop FILTERS om het filtervenster te openen:

Publiceer een vracht op uw privé vrachtbeurs

1. Klik op Vracht toevoegen.
  1. Selecteer in het formuliervenster in het veld Ontvangers Privé vrachtbeurs in de lijst.

Uw aanbieding wordt getoond aan vervoerders die lid zijn van de privébeurs