Contactpersoon toevoegen aan het voertuigaanbod

bijgewerkt 13/2/24 door Małgorzata

U weet al hoe u een nieuwe voertuigaanbieding kunt toevoegen. Nu leert u hoe u een extra contactpersoon kunt toevoegen. Deze functie is vooral handig wanneer het aanbod wordt gepubliceerd door iemand anders dan de bestuurder van een voertuig. Voeg uw chauffeur toe aan het aanbod om er zeker van te zijn dat uw aannemer contact met hem kan opnemen.

Een contactpersoon kan op twee manieren worden toegevoegd:

1. Bij het toevoegen van een nieuwe voertuigaanbieding.
  2. Bij het bewerken van een bestaande voertuigaanbieding.

Een extra contactpersoon toevoegen tijdens het publiceren van een voertuigaanbieding

Nadat u de parameters van uw aanbieding heeft ingevuld, ziet u onderaan het formulier het veld Contactpersonen toevoegen. Klik erop om de lijst met medewerkers van uw bedrijf uit te vouwen.

Klik op degenen die als extra contactpersoon zullen optreden.

Dodaj osobę kontaktową tworząc ofertę pojazdu

Houd er rekening mee dat u maximaal 3 contactpersonen aan uw aanbod kunt toevoegen.

Een extra contactpersoon toevoegen aan een bestaande aanbieding

Als u al een voertuigaanbieding heeft gepubliceerd en er een extra contactpersoon aan wilt toevoegen, kunt u dit eenvoudig doen door de inhoud ervan te bewerken.

Kies de aanbieding waarin u geïnteresseerd bent en klik op het verticale drie stippen. Selecteer vervolgens Aanbieding bewerken.

Edytuj istniejącą ofertę pojazdu

Voeg in het aanbiedingsbewerkingsvenster contactpersonen toe - klik op de lijst en selecteer maximaal 3 personen die naast de aanbieding worden vermeld. Houd er rekening mee dat het bewerken van de aanbieding betekent dat u deze opnieuw moet publiceren en de vorige versie moet verwijderen.

Okno edycji istniejącej oferty pojazdu

Als u klaar bent met bewerken, klikt u op de groene knop Aanbod bewerken.