Directe aanbiedingen - Vervoerder

bijgewerkt 16/10/24 door Małgorzata

Wie kan deze functie gebruiken?

De functie is beschikbaar voor gebruikers van de expeditie productlijn vervoerders (TFC - Trans for Carriers) en CargoON.

Je kunt een directe aanbieding ontvangen van de aannemer die met je samenwerkt en de vracht eerst naar u wilt sturen voordat hij deze op een beurs publiceert.

Meldingen over directe aanbiedingen

U zult meer te weten komen over de nieuwe directe aanbieding dankzij meldingen op het platform.

p de volgende plaatsen ziet u een aantal nieuwe aanbiedingen die u hebt ontvangen:

1. Het tabblad Voor mij wordt geel gemarkeerd. Nadat u erop hebt geklikt, wordt een lijst met directe aanbiedingen geopend.

1. Bericht op de messenger - er verschijnt een nummer naast het gespreksballon icoon. Nadat u erop hebt geklikt en vervolgens het nieuwste bericht hebt geselecteerd, ziet u een open chatvenster met een directe aanbieding.

1. Meldingen - u ziet een nummer naast het gespreksballon icoon. Nadat u erop hebt geklikt en vervolgens de laatste melding hebt geselecteerd, ziet u de details van het aanbod.
U ziet ook het bericht over de nieuwe directe aanbieding in uw e-mailinbox.

Instellingen voor meldingen over directe aanbiedingen wijzigen

U kunt zelf bepalen hoe u geïnformeerd wilt worden over een direct aanbod. Als u uw meldingsinstellingen wilt wijzigen:

1. Klik op het gespreksballon icoon en ga naar Instellingen.

1. U ziet uw instellingen. Scroll naar beneden en klik op de  Exchange-module. De meldingsopties worden uitgebreid. Hier kunt u meldingen uitschakelen die u niet wilt ontvangen.

Zoeken naar directe aanbiedingen

U vindt hier directe aanbiedingen:

• Het tabblad Voor mij gebruiken

Klik op het tabblad Voor mij om directe voorstellen te bekijken. U ziet een lijst met directe aanbiedingen die zijn gemarkeerd met de tag DIRECT AANBOD.

• Het DIRECT AANBOD-label gebruiken

U kunt snel een nieuw tabblad maken waar u alleen directe aanbiedingen ziet.

1. Klik op het label DIRECT AANBOD in de lijst met aanbiedingen.

1. Er wordt een nieuw tabblad gemaakt met de parameter: bron van vrachtaanbiedingen:  directe aanbiedingen.

• Door nieuwe parameters in te stellen
  1.  Als u wilt zoeken naar directe aanbiedingen, maakt u een nieuw tabblad door te klikken op  + toevoegen.

1. Stel de filters in, klik op  Meer filters en selecteer in het gedeelte Bronnen voor vrachtaanbiedingen de optie Directe aanbiedingen. Klik op Zoeken.

1. In de lijst ziet u aanbiedingen die aan uw criteria voldoen en de bron van de vracht: Directe aanbiedingen.

Onderhandelen over directe aanbiedingen

U kunt onderhandelen over een direct aanbod door het verzenden van uw tarief voorstel aan de aannemer. Om dit te doen:

1. Open het chatvenster met de aannemer.

1. Klik op Een tarief voorstellen.
  2. Voer uw tariefvoorstel in en stuur het voorstel op.
  3. Wacht op de reactie van de aannemer.
De onderhandelde directe aanbieding is te vinden in de module Zoekopdrachten, in het tabblad Onderhandelingen en gevolgd.