Instellingen Messenger

bijgewerkt 22/4/24 door Małgorzata

Open de instellingen voor gespreksvensters

Om bij de instellingen te komen kies:

1. Klik op de Avatar > Instellingen;
  2. Selecteer Messenger uit het linkermenu

Specificeer hoe u nieuwe gespreksvensters wilt openen:

• in een apart venster of binnen het huidige tabblad van de browser
  • aan de linker of rechterkant

• op de balk en in de lijst met recente berichten of alleen in de lijst

In het geval van de optie op de balk en in de lijst met recente berichten:

Bij het openen van volgende gespreksvensters verschijnen hun miniaturen op de balk onder aan het scherm, samen met informatie over de gesprekscontext.

Het pictogram voor gespreksbeheer verschijnt naast de miniaturen, ongeacht het aantal gesprekken dat u voert.

Het pictogram voor gespreksbeheer is erg handig in 2 situaties:

1. Wanneer u alle vensters op de messenger-balk in één keer wilt sluiten.
  2. Wanneer u veel gesprekken tegelijkertijd voert en nieuwe antwoorden van uw contacten op een duidelijke manier wilt zien. Als er te veel gesprekken zijn om goed zichtbaar te zijn op de balk, wordt er een handige lijst gemaakt.

Statusinstellingen op de messenger

Een status instellen:

1. Klik op de Avatar > Stel omschrijving in op de Messenger
  1. Typ een omschrijving en sla op
  1. Zie de omschrijving in de Messenger

Om de status te wijzigen:

1. Klik op de Avatar > op de status die u voorheen had geselecteerd
  1. Verwijder de inhoud van de vorige status en typ de nieuwe informatie en sla op

Het gespreksvenster losmaken van de taakbalk

Open het gespreksvenster > Klik op de pijl in het gespreksvenster