Installatie en download van de Loads2Go! applicatie

Lees hoe u de mobiele applicatie Loads2GO kunt downloaden en op uw telefoon kunt installeren

bijgewerkt 31/3/22 door Agata

Zoeken voor vrachtaanbiedingen met de Loads2GO! app

Leer hoe u laadaanbiedingen kunt vinden met behulp van de Loads2GO! mobiele applicatie

bijgewerkt 7/12/21 door Costin Neagu

Zoeken naar voertuigaanbiedingen in Loads2Go! app

Leer hoe u voertuigaanbiedingen kunt vinden met de Loads2GO! mobiele applicatie

bijgewerkt 13/12/21 door Costin Neagu

Filteren vrachtaanbiedingen in Loads2Go!

Leer hoe u laadaanbiedingen filtert in de Loads2GO! mobiele applicatie

bijgewerkt 12/1/22 door Costin Neagu

(TFC - Carrier) Onderhandelingen en accepteren van aanbiedingen in Loads2Go!

Leer hoe u tarieven kunt onderhandelen en aanbiedingen voor het transport van ladingen kunt accepteren in de Loads2GO! mobiele applicatie

bijgewerkt 3/12/21 door Costin Neagu

(CargoOn) Onderhandelingen en accepteren van een aanbieding in Loads2Go!

Leer hoe u tarieven kunt onderhandelen en aanbiedingen van vervoerders kunt accepteren in de Loads2GO! mobiele applicatie

bijgewerkt 30/3/22 door Costin Neagu

Toevoegen van vrachtaanbiedingen in Loads2GO!

Leer hoe u een vrachtaanbieding toevoegt in de Loads2GO! mobiele applicatie

bijgewerkt 15/12/21 door Costin Neagu

Toevoegen voertuigaanbieding in Loads2GO!

Leer hoe u een voertuigaanbieding toevoegt in de Loads2GO! mobiele applicatie

bijgewerkt 3/1/22 door Costin Neagu

Mijn voertuigaanbiedingen in Loads2Go!

Leer hoe u uw voertuigaanbiedingen beheert in de Loads2GO! mobiele applicatie

bijgewerkt 19/11/21 door Costin Neagu

Messenger in Loads2Go! applicatie

Leer meer over de Messenger waarmee u met uw aannemer in de Loads2Go! app kunt communiceren

bijgewerkt 28/3/22 door Costin Neagu

Notificaties in Loads2Go!

Leer hoe u meldingen kunt aanpassen in de Loads2GO! mobiele applicatie volgens uw voorkeuren

bijgewerkt 19/11/21 door Costin Neagu

Profiel bewerken in Loads2Go!

Leer hoe u uw profiel kunt bewerken in de Loads2GO! mobiele applicatie

bijgewerkt 29/11/21 door Costin Neagu