Toevoegen van een voertuigaanbieding

bijgewerkt 27/11/23 door Jakub

Voeg een beschikbaar voertuig uit uw wagenpark toe aan de Voertuiguitwisseling en vergroot uw kansen om snel een lading te vinden. Expediteurs en verladers nemen contact met u op als uw voertuigaanbod overeenkomt met hun vraag.

Stap voor stap een beschikbaar voertuig toevoegen:

 1. De eerste manier om een ​​aanbieding aan de beurs toe te voegen: ga naar de module Voertuigenbeurs en selecteer vervolgens "Voeg voertuigaanbieding toe"

 1. De tweede manier om een ​​aanbieding aan de beurs toe te voegen: ga naar de module "Mijn voertuigaanbiedingen" en selecteer vervolgens de optie "Voeg voertuigaanbieding toe"

 1. Nieuw! U heeft nu een derde manier om voertuigaanbiedingen aan de uitwisseling toe te voegen. Ga naar het tabblad Vloot. Selecteer in de lijst het voertuig dat u op de beurs wilt publiceren en klik erop. Klik vervolgens in de voertuiglade op Meer. Selecteer Voertuigaanbieding toevoegen in de uitgebreide lijst.
 1. voltooi de voertuigparameters
 1. voeg een toegangsgebied toe door de locatie handmatig in te voeren of door deze direct op de kaart te markeren

 1. selecteer het gekozen gebied en sla op
 1. specificeer de data van de beschikbaarheid van het voertuig, voeg een tarief per km toe en vervolgens "Voeg voertuigaanbieding toe" aan de uitwisseling
 1. de toegevoegde aanbieding verschijnt in het tabblad "Mijn aanbiedingen"

De door u toegevoegde voertuigaanbiedingen worden direct gepubliceerd op de voertuigbeurs, die u aan de linkerkant boven de module "Mijn voertuigaanbiedingen" vindt.

Op het Trans.eu-platform, in de module "Mijn voertuigaanbiedingen", kunt u niet alleen de aanbiedingen zien die op een bepaald moment op de beurs zijn gepubliceerd ("Mijn aanbiedingen"), maar ook de gedetailleerde geschiedenis van de voertuigen die door uw bedrijf (het tabblad "Archief").

Een voertuigaanbod toevoegen voor meerdere losplaatsen

Op het Trans.eu Platform heeft u al de mogelijkheid om voertuigaanbiedingen toe te voegen voor meerdere losplaatsen. Er zijn twee nieuwe opties verschenen in het formulier voor het toevoegen van voertuigen. Hierdoor hoeft u aanbiedingen niet meer te kopiëren wanneer u ze toevoegt voor meerdere richtingen.

 1. Met behulp van de kaart kunt u de losplaatsen waarin u geïnteresseerd bent markeren:
 • Volledige landen
 • Grote administratieve gebieden, b.v. provincies
 • Specifieke postcodes

Gebruik hiervoor de + en - knoppen op de kaart

U kunt tot 10 losplaatsen tegelijk selecteren.

 1. U kunt losplaatsen ook handmatig toevoegen en wijzigen. Gebruik de knop "LOCATIE TOEVOEGEN" en voer de plaatsen in waarin u geïnteresseerd bent.

Uw aanbod is zichtbaar voor elke gebruiker van de Voertuigenbeurs die in de zoekfilters minstens één losplaats uit uw lijst selecteert.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)