Functie van het Beoordelings en Referentie module

bijgewerkt 25/6/24 door Jakub

Evaluatie van de aannemer bij levering van de dienst verhoogt de veiligheid van transacties die worden afgesloten op de Vracht- en voertuigbeurs.

Hoe werkt het beoordelingssysteem op het nieuwe Platform

  1. Elke transactie die wordt afgesloten op het Trans.eu Platform en elke geaccepteerde vracht is onderhevig aan evaluatie. Hierdoor is informatie over de kwaliteit van de samenwerking tussen bedrijven altijd actueel en betrouwbaar.
  2. Beoordelingen kunnen worden ingediend met behulp van sterren op een vijfpuntsschaal, waarbij 1 een slechte beoordeling is en 5 een zeer goede.
  3. Evaluatie kan plaatsvinden na de losdatum van een bepaalde opdracht.

Belangrijke informatie voor de Opdrachtgever

  • Als Opdrachtgever heeft u 30 dagen de tijd om een ​​beoordeling te geven.
  • Als u uw aannemer evalueert en hem niet de hoogste beoordeling geeft, kunt u de vooraf gedefinieerde prompts gebruiken om aan te geven op welk gebied er iets mis is gegaan: levering van documenten, communicatie, zorg voor goederen. naleving van afspraken, tijdigheid van transport. U heeft ook de mogelijkheid om een ​​opmerking toe te voegen.

Onthou!
Wanneer u een beoordeling heeft ingediend kan deze niet meer worden gewijzigd

  • Eenmaal opgeslagen, is de beoordeling zichtbaar in het venster met aanbiedingsdetails, in de linkerbenedenhoek verschijnt het bericht: "Beoordeling verstrekt" met de optie Terug, die 8 seconden actief is. De status van de beoordeling verandert in de lijst met openstaande beoordelingen.

Belangrijke informatie voor de Opdrachtgever

  • Als Aannemer heeft u 120 dagen vanaf de lossingsdatum om een ​​beoordeling in te dienen.
  • Als u uw aannemer beoordeelt met minder dan 4 sterren in het ster beoordelingssysteem, moet u de reden aangeven (via de prompts) of een opmerking invoeren om de optie Opslaan te activeren. Als de beoordeling gelijk is aan of hoger is dan 4, is dit niet nodig.

  • Bij het beoordelen van een bestelling kunt u de betalingsstatus aangeven: op tijd betaald, te laat betaald, niet betaald.
  • U heeft 120 dagen vanaf de datum van lossen om de betalingsstatus te evalueren

Als u meer wilt weten over betalingsstatussen - lees dit artikel.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)