Aanbiedingen ontvangen van een privé-uitwisseling

bijgewerkt 24/10/23 door Małgorzata

Op de vrachtlijst kunt u aanbiedingen zien die zijn gemarkeerd als privéruil. Dit betekent dat de verzender uw bedrijf heeft toegevoegd aan een privé-uitwisseling, zodat u aanbiedingen ontvangt die alleen door geselecteerde individuen kunnen worden bekeken.

Zoeken naar vrachtaanbiedingen in de privé-uitwisseling

U kunt op twee manieren privé-vrachten vinden:

1. Gebruik vooraf gedefinieerde filters.
  • Om aanbiedingen te zien die overeenkomen met uw eerder ingestelde zoekparameters, klikt u op het privé marktplaats op de vrachtlijst.
Step 1 image
  • Er wordt een nieuw tabblad met aanbiedingen gemaakt. Het tabblad bevat filters gekopieerd van de vrachtbeurs en een nieuwe parameter: Bron van de vrachtaanbiedingen: Privé marktplaats.
Step 2 image
  1. Stel volledig nieuwe zoekparameters in
  • Om direct naar aanbiedingen van een privé-uitwisseling te zoeken, maakt u een nieuw tabblad aan door op Toevoegen + . te klikken
Step 3 image

• Klik op meer filters.
Step 4 image
  • Selecteer in het gedeelte Bronnen vrachtaanbod de optie Privé-marktplaats en klik op Zoeken.
Step 5 image

Een zoekfilter opslaan

Sla een zoekfilter op om in de toekomst sneller privé-vrachten te vinden.

Door loop de volgende stappen:

• Voer een filternaam in en klik op Opslaan.
Step 6 image
  • Het door u gemaakte filter vindt u in de sectie Opgeslagen filters. Klik op de naam om naar aanbiedingen te zoeken.
Step 7 image

Onderhandelen over een privé vracht

U kunt onderhandelen over een vrachtaanbod waarin u geïnteresseerd bent door uw tariefvoorstel naar de aannemer te sturen.

Door loop de volgende stappen:

• Open een chatvenster met de aannemer.
  • Klik op Een bod doen​​​​
Step 2 image
  • Vul uw tariefvoorstel in en verstuur de offerte.
Step 3 image
  • Een onderhandeld aanbod van een particuliere beurs is te vinden in de module Vrachten.
Step 4 image
  • Uw aanbieding wacht op aanvaarding door de aannemer op het tabblad Ontvangen.
Step 5 image