Zoeken voor aanbiedingen in de Vrachtbeurs

bijgewerkt 25/4/24 door Jakub

In dit artikel leert u:

• hoe de module Zoek lading werkt
  • hoe je aanbiedingen zoekt op de vrachtbeurs
  • hoe u binnen de module Vloot naar aanbiedingen voor een bepaald voertuig zoekt

Vrachtuitwisseling

De Vrachtbeurs is beschikbaar in de menubalk. Als u op deze module klikt, gaat u naar de aanbiedingstabel. De lijst met aanbiedingen wordt in real time ververst, alle aanbiedingen worden automatisch van de beurs verwijderd na de datum van lossen.

Widok wybranej oferty na liście

In de rij voor het ruilaanbod vindt u de volgende informatie:

• LAADPLAATS
  • LOSPLAATS
  • VOERTUIG DETAILS
  • PRIJS (als het tarief in de offerte is gespecificeerd, wordt het weergegeven; zo niet, dan blijft het veld leeg)
  • TOEGEVOEGD (date and time of publishing the offer on the exchange)
  • INDIENER (datum en tijdstip van bekendmaking van de aanbieding op de beurs)

Podstawowe opcje wyszukiwania ofert

Aanbiedingen zoeken op de vrachtbeurs

1. Geef uw parameters op en begin te zoeken naar aanbiedingen.
Podstawowe opcje wyszukiwania ofert

Je hebt de mogelijkheid om alleen te zoeken naar aanbiedingen die het type opbouw vermelden dat je nodig hebt. Hiervoor selecteer je Toon alleen in de sectie type Opbouw.

1. Selecteer een aanbieding. Aan de rechterkant wordt een venster geopend met de details ervan.
Więcej informacji o ofercie w widoku szuflady

In het tabblad Werknemers kunt u het aantal gepubliceerde aanbiedingen en transacties controleren die door individuele werknemers van een bepaald bedrijf zijn afgesloten. Wanneer u de muiscursor over dit gedeelte beweegt, worden de gegevens van de afgelopen 30 dagen en het afgelopen jaar weergegeven.

Zoeken naar ladingen voor een specifiek voertuig binnen de vlootmodule

1. Ga naar het tabblad Vloot, waar u, als voorbeeld, profielen hebt van de twee voertuigen die het bedrijf bezit.
Step 1 image

1. Neem het andere voertuig op de lijst als voorbeeld, ga naar de detaillade.
Step 2 image

1. Klik op Meer en selecteer Zoeken naar een lading.
Step 3 image

U wordt doorgestuurd naar de Vrachtbeurs, waar een nieuw aangemaakt tabblad de naam van het voertuig overneemt.

Step 4 image

In the newly opened tab, filters are set according to your vehicle's parameters.

Step 5 image

1. Door de filters uit te breiden, kunt u uw zoekcriteria verfijnen.
Step 6 image