Installatie en download van de Loads2Go! applicatie

bijgewerkt 2/8/22 door Agata

De applicatie is beschikbaar voor smartphones met het geïnstalleerde besturingssysteem Google Android 6.0 en recentere versies, met toegang tot internet.

Download de app gratis:

Android versie

IOS versie

Om de applicatie te gebruiken, moet u een account hebben op het Trans.eu Platform. Registreer uw bedrijf door hier te klikken of neem contact op met de Trans.eu Customer Service op +31 85 888 7812

Download en installeer de applicatie

1. Zorg ervoor dat u actieve gegevensoverdracht op uw telefoon of Wi-Fi-verbinding hebt ingeschakeld.
  2. Open Google Play (Android) of de Appstore (IOS) en zoek naar Loads2Go!
  3. Selecteer de applicatie uit de lijst en volg de aanwijzingen.
  4. Wanneer de installatie is voltooid, start u de applicatie.
  5. Log in met uw TransID en wachtwoord. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" en volgt u de instructies op het scherm. Een accountautorisatieproces kan vereist zijn bij het inloggen.