Installatie en download van de Loads2Go! applicatie

bijgewerkt 12/2/24 door Małgorzata

De Loads2GO! applicatie is gratis voor abonnees van het Trans.eu Platform. Ze is beschikbaar voor smartphones met Google Android (versie 8.0 of hoger) en iOS (versie 11.0 of hoger), met internettoegang.

Download de applicatie gratis op uw toestel:

Download de gratis applicatie voor uw apparaat:

1. Zorg ervoor dat je actieve gegevensoverdracht hebt ingeschakeld of een Wi-Fi-verbinding hebt op je telefoon.
  2. Download de applicatie naar uw telefoon door op een van de onderstaande links te klikken:

1. Volg de gegeven instructies.
  2. Zodra de installatie is voltooid, voert u de toepassing uit.
  3. Klik op de knop "Aanmelden".
Om de applicatie te gebruiken moet u een account hebben op het Trans.eu Platform. Als u er geen heeft, klik dan op de knop "Registreren" op uw telefoon of klik hier. U kunt ons ook bellen op +31 85 888 7812..
  1. Voer uw TransID en wachtwoord in waarmee u inlogt op het Trans.eu Platform en klik op "Inloggen".
Wachtwoord vergeten?
- Klik op "Wachtwoord vergeten" en volg de instructies op het scherm,
of
- gebruik de link voor gegevensherstel.

1. Als u voor het eerst inlogt vanaf uw telefoon, wordt u gevraagd de manier te kiezen waarop u een bevestigingscode van ons ontvangt. U hebt twee opties:
  • sms-code - als u op deze knop klikt, ontvangt u de bevestigingscode van ons in een sms (verzonden naar het telefoonnummer dat op de knop staat),
  • e-mail - als u deze knop selecteert, sturen wij de bevestigingscode naar uw e-mailadres (weergegeven op de knop).

1. Voer de bevestigingscode die u ontvangt in en klik op de knop "Bevestigen".

Eenmaal ingelogd krijgt u het volgende beeld:

Ontdek wat u nu kunt doen