Meld formulier voor een suggestie of probleem

bijgewerkt 22/10/24 door Jakub

Wie kan deze functie gebruiken?

De functie is beschikbaar voor alle gebruikers van het Trans.eu-platform en CargoON.

In dit artikel leert u het volgende:

• Hoe meldt u een suggestie of probleem met behulp van het formulier

Het melden van suggesties of problemen met behulp van het formulier

Volg deze stappen:

1. Klik op het help-pictogram dat is gemarkeerd met een vraagteken en selecteer Een suggestie melden.
Step 1 image
  1.  Vul het formulier in.
Step 3 image

Als u een probleem meldt, kunt u ook het probleemgebied selecteren.

Step 5 image
Standaard wordt de optie Geschiedenis van de verbinding van uw browser met de Trans.EU-platform omgeving koppelen geselecteerd. Dankzij dit wordt een HAR-bestand toegevoegd (het bevat een record van eerdere communicatie tussen de toepassing van de gebruiker op deze computer en de servers van het platform), wat kan helpen bij het diagnosticeren van het probleem.
Step 7 image

In de linkerbenedenhoek vindt u de sessie-ID. Mogelijk wordt u gevraagd om te controleren of de fout afkomstig is van de huidige sessie.
Step 12 image

1. Klik na het invullen van het formulier op  Indienen.
Step 14 image

Na het indienen van het formulier ontvangt u een bevestiging.

Step 15 image

Elke suggestie is belangrijk voor ons. Dank u voor uw verslag.