Lijst met beoordelingen in de aanbiedingsregel

bijgewerkt 6/2/24 door Jakub

Op het nieuwe platform heeft u op de beurs direct toegang tot de lijst van beoordelingen en de trend op maandelijkse basis in de aanbiedingsregel.

Snelle toegang tot de beoordelingen van een bedrijf.

Wanneer u op de vrachtenbeurs met uw muis over de beoordelingen van de aanbiedingsregel heen beweegt wordt de verdeling van de sterren zichtbaar. Deze zijn verdeeld in de hoeveelheid sterren die ontvangen zijn op een schaal van vijf waarbij 1 de laagste is en 5 de hoogste. Naast de lijst wordt er ook een maandelijkse trend weergegeven welke gecalculeerd wordt wanneer het bedrijf ten minste 10 beoordelingen had in de afgelopen 2 maanden.

Hoe komt de trend tot stand?

De trend wordt gecalculeerd op basis van een vergelijking van de beoordelingen in de huidige maand met een gemiddelde van van de vorige maand. Met deze tool heeft u inzicht in welke mate de trend zich heeft bewogen.

  1. Wanneer er in de aanbiedingsregel een symbool in de vorm van een groene pijl omhoog achter de beoordeling staat betekent dit dat de beoordeling is toegenomen ten opzichte van de laatste maand. Nadat u met de cursor over de beoordeling heen beweegt zal er een grafiek weergegeven worden die de maandelijkse trend visueel weergeeft.

  1. Wanneer het symbool in de vorm van een rode pijl naar beneden achter de beoordeling staat betekend dit dat het cijfer is gedaald in de laatste maand. Wanneer u de cursor over the beoordeling beweegt krijgt u een weergave van de trend van afgelopen maanden. Als u op de beoordeling klikt opent zich een venster met informatie over het bedrijf waar u de details van de problemen kunt inzien.
  2. Als er geen pijl symbool achter de beoordeling staat betekent dit:
  • de beoordeling is het hetzelfde geweest in de laatste maand. Na het bewegen van de cursor over de beoordeling verschijnt er een grafiek met de maandelijkse trend.
  • het bedrijf heeft te weinig beoordelingen om een maandelijkse trend te berekenen. - the company should receive at least 10 ratings in the last two months to calculate the monthly trend.
  • stippellijn op de grafiek betekent dat het bedrijf in de weergegeven maanden niet genoeg beoordelingen heeft ontvangen om een trend te berekenen.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)