Messenger in Loads2Go! applicatie

bijgewerkt 6/12/21 door Agata

U kunt efficiënt communiceren over aanbiedingen met uw aannemer of informatie uitwisselen met aannemers uit uw lijst in de messenger.

Messenger is geïntegreerd met de TransMessenger-applicatie, die vooraf moet worden gedownload en geïnstalleerd op uw mobiele apparaat.

TransMessenger download en installatie

1. Zoek de TransMessenger in de Google Play Store of klik hier
  2. Klik Installeer
  3. Google Play will install the application
  4. Open de app
  5. Log in door gebruik te maken van uw Trans ID and paswoord

Hoe start je een gesprek met een aannemer?

1. U ziet een gesprekspictogram naast de gedetailleerde informatie over elke aanbieding - klik om een ​​gesprek te starten.

1. U wordt naar de TransMessenger-applicatie geleid.
  2. Start een gesprek met een aannemer door een vraag in het geselecteerde veld in te voeren

Alle gesprekken via de TransMessenger-applicatie zijn zichtbaar op het Platform.

1. Ontvangt u een reactie van uw aannemer terwijl u het tabblad naar een ander heeft gewijzigd, dan sturen wij u hiervan een melding.
  2. Klik op het chatpictogram in het hoofdmenu om naar TransMessenger te gaan en het gesprek voort te zetten.

TransMessenger Instructie

1. Elk gevoerd gesprek is beschikbaar in het eerste tabblad van de applicatie. Klik op een van hen om een ​​gesprek te beginnen.

1. Als het gesprek naar een aanbieding verwijst, zie je de context ervan

1. Op het middelste tabblad vindt u berichten gegroepeerd op context.
  • Het nummer in het gesprekswolk icoon vertelt ons hoeveel reacties op het gepubliceerde aanbod zijn verschenen. Klik erop voor details.

1. Het derde tabblad is de lijst met uw contacten. Klik op een van hen om een ​​gesprek te beginnen.