Messenger in Loads2Go! applicatie

bijgewerkt 25/5/23 door Małgorzata

Er is een snelle manier om met uw aannemers te praten over onderhandelde aanbiedingen.

Messenger instellingen

Selecteer de standaard methode voor het gesprek.

1. Ga naar de instellingen. Klik op de drie puntjes en selecteer vervolgens "Messenger instellingen"
  2. Kies een applicatie:
  • Loads2GO! - messenger ingebouwd in de applicatie (voor Android en IOS)
  • TransMessenger - applicatie voor mobiele apparaten (alleen voor Android)

Loads2GO! messenger

Om de messenger te starten, klikt u op het pictogram in het onderste menu:

Selecteer het tabblad van uw interesse:

1. Alle - alle gesprekken die je hebt over aanbiedingen
  2. Onderhandeling - aanbiedingen waarover u onderhandelt of die wachten op acceptatie
  3. Geaccepteerd - aanbiedingen die worden geaccepteerd
  4. Archief - gearchiveerde aanbiedingen (lostijd verstreken; gesprekspartner heeft niet gereageerd op een aanbieding).
In elk tabblad heeft u filters om uw zoekresultaten te verfijnen.

Gesprek in Loads2GO! messenger

1. Naast elke aanbieding staat een gesprekspictogram > klik erop om te beginnen met chatten.

1. Loads2GO! messenger zal starten
  2. In het gespreksvenster kun je onderhandelen over een tarief of een gesprek aangaan met een aannemer
  • om het tarief te accepteren: klik op de knop Onderhandelen en vervolgens op Accepteren.
  • om uw eigen tarief voor te stellen: voer uw voorstel in en klik op Onderhandelen

• Start een gesprek
  • Tik een bericht en zendt het naar de aannemer

Nieuwe ongelezen berichten zijn gemarkeerd met een blauwe stip

Alle gesprekken die via Loads2GO! messenger zal zichtbaar zijn op het Platform.

1. Als u een reactie van de aannemer ontvangt, sturen wij u een bericht.
  2. Om over te schakelen naar de Loads2GO! messenger kunt u op elk gewenst moment op het gesprekspictogram in het onderste menu klikken.

TransMessenger downloaden en installeren

1. Zoek naar TransMessenger in de Google Play Store of klik hier
  2. Klik Installeer
  3. Google Play installeert de applicatie
  4. Voer de applicatie uit
  5. Log in met je Trans ID en wachtwoord

Gesprek in TransMessenger

1. U ziet een gesprekspictogram naast de details van elke aanbieding - klik erop om te beginnen met chatten.

1. TransMessenger zal opstarten
  2. Begin een gesprek met de aannemer door uw bericht in het gemarkeerde veld te typen
Alle gesprekken die via TransMessenger worden gevoerd, zijn zichtbaar op het Platform..
  • Als u een reactie van de aannemer ontvangt, sturen wij u een bericht.
  • Om op elk moment over te schakelen naar TransMessenger, klikt u op het gesprekspictogram in het onderste menu.

TransMessenger-gebruikershandleiding

1. Elk gesprek dat u voert, is beschikbaar op het eerste tabblad van de applicatie. Klik op een van hen om te beginnen met chatten.

1. Als het gesprek over een bepaalde aanbieding gaat, ziet u de context
  1. Het middelste tabblad bevat berichten gegroepeerd op context.
    Het nummer in de cloud laat ons weten hoeveel reacties we hebben ontvangen op de gepubliceerde aanbieding. Klik om de details te bekijken.

1. Het derde tabblad is uw lijst met contacten. Klik op een ervan om een ​​gesprek te beginnen.