Inloggen op het account

bijgewerkt 25/3/24 door Jakub

Hoe log ik in op mijn account?

1. Start uw Internet browser en ga naar: platform.trans.eu.
  2. Vul uw huidige TransId nummer en wachtwoord.

Als u u inloggevens niet meer weet gebruik dan de optie wachtwoord vergeten

logowanie do nowej Platformy logistycznej Trans.eu
  • Ga naar Platform.trans.eu

Klik op Wachtwoord vergeten?

• Vul uw e-mailadres in dat u tijdens de registratie hebt opgegeven en uw TransID. Vergeet niet het vakje reCAPTHA aan te vinken.
  • Klik op Verzenden om verdere instructies per e-mail te ontvangen. Als u geen e-mail met de instructies ziet, controleer dan uw SPAM-map of neem contact op met onze klantenservice op +31 85 888 7812Om veiligheidsredenen staat het systeem het verzenden van een dergelijk bericht met een link om het wachtwoord te wijzigen alleen toe naar het e-mailadres dat in het gebruikersaccount is opgegeven.
  • Klik op de link die je hebt ontvangen naar je e-mailadres. Er verschijnt een venster om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen.Het wachtwoord moet minimaal acht tekens bevatten, waaronder één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer.
  • Na het invoeren van het nieuwe wachtwoord dat aan alle vereisten voldoet, klikt u op Nieuw wachtwoord opslaan.
  • Het nieuwe wachtwoord is opgeslagen.
  • Log in op het Trans.eu Platform met je nieuwe wachtwoord.Wachtwoord veranderen
  • Klik op je foto in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Instellingen.
  • Ga naar het tabblad Wachtwoord en instellingen
  • Voer uw huidige wachtwoord in
  • Typ uw nieuwe wachtwoord. Onthoud dat het nieuwe wachtwoord min. 8 tekens waarvan één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer.
  • Wijzigingen opslaan

• Log in op het Trans.eu Platform. Bij de eerste keer (wanneer de dienst is geactiveerd op uw account), sturen wij u een verzoek om een ​​eenmalige code in te voeren.
  1. De autorisatiecode wordt naar uw e-mail / telefoonnummer gestuurd (volgens gegevens in de Trans.eu-database).
  • Vul bij het inloggen de code in die u hebt ontvangen.
  • U kunt het toe te voegen apparaat als vertrouwd selecteren.
De autorisatie wordt opgeslagen in de cookies van uw browser.
  • de code blijft 15 minuten ongewijzigd
  • het vernieuwen van de inlogpagina genereert geen nieuwe (andere) code
  • opnieuw verzenden van de code, via hetzelfde kanaal, is mogelijk na 1 minuut
  • de code bevat geen letters meer, maar alleen cijfersMeldingen van inloggen vanaf een nieuw apparaat
  • De gebruiker die voor de eerste keer inlogt vanaf een nieuw apparaat ontvangt per e-mail een melding over het inloggen, inclusief informatie vanaf welk IP-adres is ingelogd.
  • Deze melding verschijnt ook als je inlogt vanuit een andere browser op dezelfde computer of in de incognitomodus.

Meldingen voor gemachtigde gebruikers

De rechthebbende ontvangt meldingen over de logins van medewerkers van het bedrijf.

Ga naar om meldingen uit te schakelen:

Instellingen > Meldingen en geluiden > Andere modules > Nieuwe login op het werknemersaccount van uw bedrijf