Zoeken naar voertuigaanbiedingen

bijgewerkt 22/11/23 door Katarzyna

De nieuwe technologie maakt de Exchange op het Trans.eu Platform sneller. Het moderne ontwerp maakt het mogelijk om door gepubliceerde aanbiedingen te bladeren, terwijl geavanceerde filters u helpen meerdere (maximaal 10) laad- en losplaatsen te selecteren.

Bladeren door aanbiedingen op de voertuiguitwisseling

• De Beurs is beschikbaar in de linkernavigatiebalk. Als u op de module klikt, gaat u naar de tabel met aanbiedingen.
  • De aanbiedingstabel wordt doorlopend ververst, alle aanbiedingen worden na de losdatum automatisch van de beurs verwijderd.

In de regel van het ruilaanbod vindt u de volgende informatie:

• laadplaats
  • losplaats
  • beschikbaarheid (tijdsbestek)
  • voertuig info
  • gerapporteerd (datum en tijd van publicatie)
  • verlader (bedrijfsnaam en volledige naam van de persoon die de aanbieding publiceerde)

Compacte weergave

U kunt meer aanbiedingen zien door de compacte weergave te gebruiken.

UITWISSELING > Voertuigenbeurs > Compacte weergave

Selecteer Standaardweergave om de standaardinstellingen te herstellen.

Als u de modus voor volledig scherm op uw apparaat inschakelt - met beide weergaven van de uitwisselingstabel - zal het aantal items dat zichtbaar is op uw beeldscherm toenemen.

Aanbiedingen filteren op de voertuigbeurs

• U kunt basis zoekfilters gebruiken door enkele parameters in te voeren.

• Als u de uitgebreide zoekfunctie wilt gebruiken, selecteert u "Meer filters"

• Als u de optie "Meer filters" kiest, voert u uw parameters in en bevestigt u door op "Zoeken" te klikken.

• In het uitgebreide filtervenster kunt u de optie "Zoek zin" gebruiken. In dit veld kunt u het TransId-nummer van een bepaald bedrijf of een bepaalde gebruiker invoeren en bevestigen met de knop "Zoeken" - als het bedrijf aanbiedingen heeft gepubliceerd op de beurs, ziet u de lijst ervan weergegeven onder de zoekfilters.

Bladwijzer personalisatie

Het is mogelijk om tabbladen van de uitwisseling een naam te geven. Hoe werkt het? Sinds enige tijd kunt u bepaalde filterparameters opslaan onder een naam naar keuze. Wanneer u nu naar vrachtaanbiedingen zoekt met een van de opgeslagen filters, komt de naam van het tabblad overeen met de naam van het opgeslagen filter. Dus, om uw uitwisselingstabbladen een naam te geven, slaat u de sets filters op onder de respectieve namen.

• Nadat u de gewenste filterparameters hebt ingesteld, slaat u het filter op door op "Opslaan" te klikken.

• Wanneer u door de lijst met vrachtaanbiedingen bladert, selecteert u een van de opgeslagen filters in de vervolgkeuzelijst en klikt u op "Zoeken".

• In de lijst met vrachtaanbiedingen verschijnt een tabblad met de naam die overeenkomt met de naam van het opgeslagen filter.

Filter op verborgen aanbiedingen

Op het Trans.eu Platform bestaat sinds enige tijd de mogelijkheid om de samenwerking met Opdrachtnemer op te schorten. Ga naar dit artikel voor meer informatie. U kunt nu aanbiedingen filteren van de Aannemers waarmee uw bedrijf de samenwerking heeft opgeschort.

Belangrijk: Aanbiedingen gepubliceerd door bedrijven waarmee de samenwerking is opgeschort, zijn nu verborgen. Om ze in de tabel met ruilaanbiedingen weer te geven, vinkt u het selectievakje "Verborgen weergeven" aan.
  • Wanneer u naar de optie "MEER FILTERS" gaat, vinkt u "Verborgen weergeven" aan en klikt u op "Zoeken".

• Nadat u in de tabel met ruilaanbiedingen op "Zoeken" hebt geklikt, verschijnen de aanbiedingen van bedrijven waarmee de samenwerking is opgeschort. De namen van deze bedrijven worden in het rood gemarkeerd.

Een specifieke filterparameter bewerken

Wanneer u de tabel met vrachtaanbiedingen filtert, kunt u de parameters specificeren die in de zoekresultaten bovenaan de tabel worden weergegeven in de vorm van grijze labels. Door nu op een bepaald label te klikken, kunt u het bewerken.

• De geselecteerde filterparameters worden weergegeven als grijze labels. Klik op het gegeven label om het te bewerken

• Bewerk de gekozen parameter en klik op "Zoeken".
Onthouden! Hier kunt u ook specifieke parameters verwijderen

• Om een ​​specifieke parameter te verwijderen, klikt u op het "kruisje" op het blauwe label

Een extra straal instellen

• Vul de plaats van laden en lossen in, naast dit veld is er nog een waarin u een straal van 5 km tot 1000 km kunt instellen, uw parameters kunt selecteren en bevestigen met de knop "Zoeken". Standaard stelt het systeem een ​​straal van 50 km voor.

• De in de aanbieding vermelde straal is informatie over de straal waarbinnen de Vervoerder verklaart zich te begeven.

Zoeken naar aanbiedingen in geselecteerde gebieden

• De uitwisseling maakt het ook mogelijk om te zoeken naar aanbiedingen in geselecteerde gebieden. Klik op de "traan"-aanwijzer naast het woord voor laden of lossen.

• Als u op de aanwijzer klikt, verschijnt er een kaart waarop u maximaal 10 gebieden kunt selecteren. Als u klaar bent, "Opslaan" uw selectie.

• Eenmaal opgeslagen, verschijnen de gegevens in het veld "Laden" of "Lossen", afhankelijk van uw selectie. Klik op de knop "Zoeken" - de lijst met aanbiedingen wordt hieronder weergegeven.

• Bovendien kunt u de zoekmethode specificeren: paren of kruis. Selecteer de optie van uw interesse en bevestig met de knop "Zoeken" - de lijst met aanbiedingen wordt hieronder weergegeven.

Volgorde tabbladen beheren

Op het platform is het mogelijk om de volgorde van tabbladen te beheren met ingestelde filterparameters

Hoe werkt het?

• Klik op het juiste tabblad en houd het vast met de muis
  • Sleep het naar de gewenste plaats