Rapporten algemene informatie

bijgewerkt 25/6/24 door Katarzyna

Wie kan deze functie gebruiken?

Functie beschikbaar voor CargoON- en Trans for Forwarders-gebruikers die het aanvullende product hebben gekocht: Business Intelligence Reports.

Rapporten zijn zichtbaar voor gebruikers die zijn opgegeven door het bedrijf dat toegang heeft aangevraagd.

Meer informatie over BI Reports.

BI Reports i s een module die wordt uitgevoerd als een extra functionaliteit van het Trans.eu-platform.

De rapporten worden gegenereerd met behulp van algoritmen die geanonimiseerde gegevens van beschikbare vrachten analyseren om een ​​actueel beeld van de marktsituatie te creëren en een hulpmiddel te bieden voor het nemen van betere zakelijke beslissingen.

  • De gegevens die in de rapporten worden gepresenteerd, worden aangemaakt op basis van uw activiteiten op het Trans.eu-platform, voornamelijk in de module Vracht. Het betekent dat een voorwaarde voor de rapportages is dat u toegang heeft tot het Platform en dit actief gebruikt.
  • De rapporten worden gegenereerd voor individuele gebruikers van het platform die de rapportfunctionaliteit geactiveerd hebben.
Toegang tot de rapporten wordt verleend per gebruiker. De vergoeding voor de rapportages is afhankelijk van het aantal gebruikers met toegang.
  • Het aantal accounts bij de BI Reports module is afhankelijk van het abonnementsbedrag. De contractperiode bedraagt ​​één jaar (12 maanden vanaf de datum van sluiting).
  • Elk rapport is dynamisch van aard, waardoor de geautoriseerde gebruiker de resultaten kan controleren door de geselecteerde gegevens eruit te filteren.
  • Sommige rapporten hebben de mogelijkheid om vooraf gedefinieerde gegevens te exporteren (bijvoorbeeld het vrachtlijstrapport). De gegevens worden regelmatig bijgewerkt, één keer per dag.
  • De informatie in het rapport is alleen beschikbaar in het Engels.
Verberg het hoofdplatformmenu aan de linkerkant om het lezen van rapporten comfortabeler te maken.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)