Importeer vrachten via een CSV file

bijgewerkt 8/11/21 door Costin Neagu

Er is een optie om een ​​CSV-bestand op het Platform te importeren, waardoor je snel veel aanbiedingen aan de uitwisseling kunt toevoegen.

Belangrijk!
1. Maak een bestand met aanbiedingen door de volgorde van kolommen aan te houden.
2. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, slaat u het bestand op in CSV-indeling met de volgende instellingen: Codering: UTF-8, Scheidingsteken: , (komma) Een tekstvak markeren: “” (tekst tussen aanhalingstekens).

Stap 1

Stap 2

Voeg het CSV-bestand toe aan het Trans.eu Platform.

Selecteer de module Vrachten in het menu aan de linkerkant en klik op Vracht importeren.

Onthouden
Het is niet mogelijk om hetzelfde CSV-bestand meerdere keren toe te voegen.
Het gebruik van de functie in strijd met de regelgeving (bijvoorbeeld dubbele aanbiedingen) kan leiden tot het intrekken van de mogelijkheid om aanbiedingen te importeren.

1. Bestandsimport - voeg het voorbereide CSV-bestand toe en klik op Volgende.

1. Alle details zijn beschikbaar in het importoverzicht.

Voorbeeld 1

Alle vrachten worden geïmporteerd. Klik op Volgende om door te gaan naar de parameters voor publicatie.

Voorbeeld 2

Alleen de herkende vrachten worden geïmporteerd, in de tabel ziet u bij welke vracht de fout is opgetreden.

U kunt teruggaan naar de vorige stap, het bestand corrigeren en opnieuw toevoegen of op Volgende klikken om door te gaan naar Publicatie mogelijkheden

1. Selecteer publicatiemogelijkheden, vul de datum van betaling in, aanbieding zichtbaarheid en contactpersonen aan en klik op de knop Vracht importeren.

• De importstatus is zichtbaar op het Platform

• Alle meldingen zijn beschikbaar onder het belpictogram

• Zodra het importeren is voltooid, ontvangt u een melding

• en een samenvatting

Voorbeeld 3

Er wordt geen vracht geïmporteerd. Controleer uw bestand en probeer het opnieuw.

Voorbeeld 4

Ongeldig bestandsformaat. Controleer uw bestand en probeer het opnieuw.