Bedrijfsprofiel

Bewerken van het bedrijfsprofiel

Alleen gebruikers met een admin toegang kunnen informatie bewerken in het bedrijfsprofiel

Veranderingen kunnen gemaakt worden door iedereen met admin toegang (zonder contact op te hoeven nemen met de klantenservice)

• toevoegen/verwijderen/veranderen van logo
  • fax nummer
  • web adres
  • aantal werknemers
  • aantal kantoren
  • bedrijfsvorm
  • bedrijfsstructuur
  • product lijn

Om de bovenstaande wijzigingen te doen ga naar:

Gebruikers icoon > Mijn Bedrijf > Bedrijfsprofiel > Bewerk bedrijfsprofiel

Veranderen van bedrijfsnaam

Voor het veranderen van de bedrijfsnaam neemt u contact op met onze klantenservice.

U kunt telefonisch contact opnemen via 0031 (0)85 888 7812 of per e-mail via info.nl@trans.eu, wanneer de veranderingen zichtbaar zijn in het handelsregister.

Veranderen van adres

Alleen de klantenservice kan een nieuw adres veranderen aan het bedrijfsprofiel.

U kunt telefonisch contact opnemen via 0031 (0)85 888 7812 of per e-mail via info.nl@trans.eu, wanneer de veranderingen zichtbaar zijn in het handelsregister.

Veranderen van e-mail adres

Vanwege beveiligingsredenen, is het de gebruiker niet toegestaan deze gegevens te bewerken op zijn/haar profiel.

U kunt telefonisch contact opnemen via 0031 (0)85 888 7812 of per e-mail via info.nl@trans.eu.

Documenten toevoegen aan het bedrijfsprofiel

• Om een document toe te voegen gaat naar Mijn bedrijf > Documenten > Document toevoegen
Het document kan niet groter zijn dan 10 MB moet leesbaar zijn en alle pagina's bevatten en alle stempels en handtekeningen van de verzekeraar.
  • Voeg het document to door het te slepen of de Klik optie te gebruiken

• U kunt meerder bijlage toevoegen door te klikken op Volgende bijlage toevoegen
  • Vul de verplichte gegevens in: Documenttype en Datum van afgifte. Vul eventueel het document nr. en Aanvullende informatievelden

Na het invullen van de juiste informatie klik Opslaan

Uw document moet geautoriseerd worden door uw klantenservice team. Tot dan zal het document de status Verwerken hebben.
Als u een foutmelding krijgt tijdens het toevoegen van een document of een bericht krijgt dat het document te groot is, pas dan het formaat aan. Als u nog steeds problemen heeft, vraag dan onze klantenservice om hulp door uw document te sturen naar: info.nl@trans.eu

Alleen een gebruiker met een admin functie kan een logo toevoegen of veranderen

Voor het toevoegen van een logo gaat u naar:

Gebruiker icoon > Mijn bedrijf > Bedrijfsprofiel > Bewerken van bedrijfsprofiel

Logo vereisten voor toevoegen:

• maximum groote - 1 MB
  • formaat - JPG of PNG
  • maximum formaat - 200x150 pixels

Na goedkeuring door de klantenservice wordt het logo naast uw bedrijfsprofiel weergegeven.