De route op de kaart aanbrengen en aanbiedingen op de kaart filteren

In de module Kaart kunt u een route berekenen voor een specifiek type voertuig en vervolgens de kosten berekenen om op die route te rijden. Hier kunt u aanbiedingen filteren op zowel bestemmingslocaties als langs de route - perfect als u op dit moment onderweg wilt opwaarderen.

De route in kaart brengen

Een traject aanmaken:

• ga vanuit het item "Meer" naar de module "Kaarten" (vanuit het menu bovenaan of aan de linkerkant van het scherm)
  • voer in de rechterbovenhoek het startpunt in.

• selecteer het eindpunt van de route in het volgende venster
Opmerking! In dit geval stonden er twee routesuggesties op de kaart: hoofdroute en alternatieve route. Klik op degene die u kiest om door te gaan.

De route kan meer punten bevatten om nog een toe te voegen:

• klik op "Een routepunt toevoegen"
  • geef de locatie aan

Vat de route samen door het voertuig te selecteren dat deze moet afleggen.

• selecteer Vrachtwagen of Bestelwagen

Routekostenberekening

Na het bepalen van de prijs van de reisroute kunt u een reiskostenberekening voor de aangegeven route aanschaffen. Voor dit doeleinde:

• betaal het bedrag per kilometer
  • selecteer een valuta

Aanbiedingen filteren op basis van een aangewezen route

Om naar het filteren van ruilaanbiedingen te gaan, definieert u in de eerste stap het gebied waarin u naar ladingen wilt zoeken:

1. Op locatie
  • klikken op het vrachtpictogram en vervolgens "Zoeken in punten" selecteren
  1. Op de route
  • klikken op het vrachtpictogram en vervolgens "Zoeken op route" selecteren
Onthou! Als u de kaart voor illustratieve doeleinden wilt weergeven, terwijl u de route aanwijst, kunt u ervoor kiezen om geen ladingaanbiedingen op de kaart weer te geven door te klikken op "Geen aanbiedingen voor ladingen weergeven"

Het filteren van aanbiedingen op zeer gedetailleerde parameters gebeurt vanaf het niveau van de Load Exchange. In de module Kaarten hebben we deze activiteit beperkt tot de basisfilterparameters. zoals:

• radius (tot 300km)
  • voertuig
  • type opbouw
  • gewicht

Na het bepalen van de juiste parameters, zullen we het aantal ruilaanbiedingen in het geselecteerde gebied op de kaart weergeven.

• om een ​​lijst met aanbiedingen van een bepaald gebied te bekijken, klik op een specifiek nummer op de kaart
  • aan de linkerkant verschijnt een lijst met aanbiedingen, die u kunt verplaatsen met behulp van de blauwe balk langs de lijst

Wilt u de details van het aanbod weten en contact opnemen met de aanbieder?

• klik op de relatie die u interesseert in de lijst met aanbiedingen
  • aan de linkerkant ziet u een lade met de details van de aanbieding en de mogelijkheid om een ​​prijsofferte te sturen en contact op te nemen met de aanbieder via onze messenger