De route op de kaart aanbrengen en aanbiedingen op de kaart filteren

bijgewerkt 10/6/21 door Diana

Met de kaartenmodule kunt u niet alleen de route berekenen, maar ook de afstand, rekening houdend met het voertuig dat u bestuurt. Op dit punt kunt u aanbiedingen filteren direct naast de route en binnen de geselecteerde locaties - dit is de perfecte oplossing als u momenteel op zoek bent naar bijvracht terwijl u onderweg bent.

Route uitzetten op de kaart

Om een route uit te zetten:

• vanuit het "Meer" vervolgkeuze lijst, gaat u naar de module "Kaarten" (vanuit het menu in de bovenbalk of aan de linkerkant van het scherm)
  • in de rechterbovenhoek vult u een beginpunt in.

• selecteer het eindpunt van de route in het volgende venster
Waarschuwing! In dit geval zijn er twee voorgestelde routes op de kaart - een hoofd en een alternatieve route. Klik op degene waar u mee verder wilt.

De route kan meerdere punten bevatten,

• klik op "Voeg nog een routepunt toe"
  • geef de locatie op

Completeer de route door het voertuig te selecteren.

• selecteer Vrachtwagen of Bus

Aanbiedingen filteren op basis van een aangewezen route

Om vrachtaanbiedingen te filteren, definieert u in de eerste stap het gebied waarin u ladingen wilt zoeken:

1. Op locatie
  • klik op het doos icoon en selecteer de optie "Zoek in de punten"
  1. Op de route
  • klik op het doos icoon en selecteer "Zoek op de route"
Onthou! If you want to display the map for illustrative purposes, while designating the route, you can opt out of displaying load offers on the map by clicking "Do not show loads offers"

Het filteren van aanbiedingen op zeer gedetailleerde parameters vindt plaats vanaf het niveau van de Vrachtbeurs. In de Kaart module hebben we deze activiteit beperkt tot de basisfilterparameters. zoals:

• radius (tot 50km)
  • type opbouw
  • type voertuig
  • gewicht

Na het bepalen van de juiste parameters, zullen we het aantal vrachtaanbiedingen in het geselecteerde gebied op de kaart weergeven.

• Om een ​​lijst met aanbiedingen uit een bepaald gebied te bekijken, klikt u op een specifiek nummer op de kaart
  • Aan de linkerkant verschijnt een lijst met aanbiedingen, die u kunt verplaatsen met de blauwe balk langs de lijst

Wilt u de details van de aanbieding weten en contact opnemen met de aanbieder?

• klik op de aanbieding die u interesseert in de lijst met aanbiedingen
  • aan de linkerkant ziet u een venster met de details van de aanbieding en de mogelijkheid om een ​​prijsofferte te sturen en contact op te nemen met de aanbieder via onze messenger

Werkt u met postcodes? Toon ze op de kaart!

• vink op elk gewenst moment de optie "Postcodes" aan in de rechterbovenhoek