Invordering van schulden

bijgewerkt 25/10/24 door Małgorzata

Wie kan deze functie gebruiken?

De functie is beschikbaar voor alle gebruikers van het Trans.eu-platform en CargoON.

In dit artikel lees je hoe je een debiteur kunt aanmelden voor incasso.

Rapportage van de debiteur aan de incasso

Om gebruik te maken van incassodiensten, volg je deze stappen:​

1. Selecteer in het menu de optie Incasso  Pactus.eu-module.

Step 1 image

1. Wij zullen je doorverwijzen naar de website Pactus.eu.
  • Als je voor het eerst gebruik gaat maken van Pactus.eu Incasso, klik je op de knop Aanmelden met TransId.

1. U kunt een debiteur melden door te klikken op Een schuld melden en het formulier in te vullen.
Step 2 image

Klik op Contact als u vragen hebt.