Creëren van aannemers groepen

bijgewerkt 6/2/24 door Ania

Creëren van aannemers groepen

Dit kan op twee manieren:

1. In het tabblad "Bedrijven"
  • in het zoekvenster kunt u individuele bedrijven vinden door hun naam of btw nummer in te voeren
  • aan de rechter kant kunt u bedrijven selecteren die u wilt toevoegen aan een groep
  • maak een groep aan door te klikken op "Nieuwe groep"
  • geef de groep een naam en een korte omschrijving (optioneel)
  • klik op "Groep opslaan"

1. Beide van het "Bedrijven" en "Groepen" tabblad
  • in de rechterbovenhoek klikt u op "Groep toevoegen"
  • geef de groep een naam en een korte omschrijving (optioneel)
  • klik op "Groep opslaan"

Beheren van groepen

U kunt de gemaakte groepen beheren in het "Groepen" tabblad om deze redenen:

• selecteer de "drie stippen" voor een specifiek item op de lijst
  • selecteer een van de opties uit de lijst

Dit kan ook door te klikken op een specifieke groep op de lijst en dan:

• in het venster van het uitschuifscherm aan de linkerkant klikt u op "Meer"
  • selecteer een van de opties in de vervolgkeuzelijst

Bedrijven toevoegen aan een groep

Ook in dit geval hebben we verschillende mogelijkheden zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw werkwijze past. Hieronder vind u de details.

1. Gelijk bij het maken van een groep kunt u aannemers toevoegen. In dit venster kunt u nieuwe bedrijven toevoegen door te klikken op "Voeg bedrijven aan de groep toe"

1. In het tabblad "Groepen" kunt u uw gemaakte groepen vinden en bedrijven hieraan toevoegen. Gebruik hier voor de "drie stippen" aan de rechterkant van de lijst en selecteer "Voeg bedrijven toe aan de groep"

in de hierboven beschreven beide gevallen opent zich een nieuw venster.

• gebruik de zoekmachine om bedrijven te vinden en selecteren,
  • Voeg deze aan een specifieke groep toe door te klikken op "Groep opslaan"

1. In het "Bedrijven" tabblad kunt een zoeken naar elk bedrijf. Klik op de "drie stippen" en selecteer "Voeg toe aan groep".

U kunt dit op twee manieren doen:

• individueel, toevoegen van individuele bedrijven aan het aannemers netwerk
  • collectief, op het zelfde moment van toevoegen tot het netwerk van aannemers kunt u diverse bedrijven toevoegen om mee samen te werken

Onthou! U kunt bedrijven toevoegen aan meerdere groepen.
Wilt u een bedrijf toevoegen die u niet kunt vinden op het Platform?
U heeft de volgende optie via het "Bedrijven" of "Groepen" tabblad:
- in de rechterbovenhoek, klikt u op "Uitnodiging toevoegen"
- Vul alle individuele velden in
- klik op "Verzenden"

Voordelen van het bouwen van een aannemers netwerk en het maken van groepen in de aannemers module

Bouwen van een netwerk van aannemer, maken van groepen en daarna het toewijzen van bedrijven met wie u regelmatig samenwerkt.

Waarom is het zo belangrijk?

Heeft dit impact op de automatische werkwijze op het platform?

1. Nadat u groepen en aannemers heeft aangemaakt kunt u direct vracht sturen aan uw vertrouwde vervoerders.
  1. U kunt ook gepersonaliseerde groepen in de automatische regels voor het publiceren van vracht gebruiken om uw werk te optimaliseren