Toevoegen van vrachtaanbiedingen in Loads2GO!

bijgewerkt 26/5/23 door Małgorzata

In dit artikel leer je hoe je een vrachtaanbieding toevoegt in Loads2GO!

Hoe kan ik een vrachtaanbieding toevoegen?

1. Klik op de drie stippen in het hoofdmenu onderaan het scherm
  2. Selecteer Voeg een vrachtaanbieding toe
  1. Vul de vereiste informatie over de aanbieding in:
  • Plaats, datum en tijdstip van laden
  • Plaats, datum en tijdstip van lossen
  • Voertuigvereisten - voertuiggrootte, carrosserietype, vracht, capaciteit
  • Publicatiegegevens
    • Contactpersonen
  • U krijgt automatisch een contactpersoon toegewezen aan uw offerte. Hier kunt u andere personen van uw bedrijf toewijzen
    • Zichtbaarheid van de aanbieding
      • Openbaar - de aanbieding is openbaar voor alle bedrijven
      • Naar vervoerders - de aanbieding gaat rechtstreeks naar bedrijven die als vervoerder zijn erkend
  • Geplande publicatie van deze aanbieding op tijd - vink deze optie aan om de voorkeursdatum van publicatie van de aanbieding in te stellen
  • Betalingsopties
    • Bied een prijs aan of stuur een aanvraag
    • Specificeer de vervaldatum
De teller onderaan het scherm laat zien hoeveel verplichte velden tot nu toe zijn ingevuld.
  1. Klik op Aanbieding publiceren

1. Uw aanbieding verschijnt in het tabblad Mijn vrachtaanbiedingen