Toevoegen van vrachtaanbiedingen in Loads2GO!

bijgewerkt 24/6/21 door Agata

Hoe kan ik een vrachtaanbieding toevoegen?

1. Klik op de drie puntjes in het hoofdmenu onder aan het scherm
  2. Selecteer Een vrachtaanbieding toevoegen
  1. Vul de vereiste informatie over de aanbieding in:
  • Plaats, datum en tijd van laden
  • Plaats, datum en tijd van lossen
  • Voertuigvereisten - voertuiggrootte, carrosserietype, vracht, capaciteit
  • Publicatie gegevens
    • Contact personen
    U krijgt automatisch een contactpersoon toegewezen aan uw aanbieding. Hier kunt u andere mensen van uw bedrijf toewijzen
    • Aanbieding zichtbaarheid
      • Openbaar - het bod zal openbaar zijn voor alle bedrijven
      • Naar vervoerders - het aanbod gaat rechtstreeks naar bedrijven die worden erkend als vervoerders
  • Plan de publicatie van deze aanbieding op tijd - vink deze optie aan om de gewenste publicatiedatum van de aanbieding in te stellen
  • Betalingsmogelijkheden
    • Bied een prijs aan of stuur een aanvraag
    • Specificeer de vervaldatum
  1. Klik op Aanbieding publiceren
  2. Uw bod wordt weergegeven op het tabblad Mijn vrachtaanbiedingen