Tipuri de echilibrare

Updated 21/2/24 by Ania

Cine poate utiliza această funcție?

  • Funcție disponibilă pentru utilizatorii liniei de produse CargoON care au acces la modulul Rute fixe cu transportatori .

Din acest articol vei afla:

  • ce metode sunt disponibile pentru echilibrarea contractelor pe rutele fixe
  • cum se modifică setările tipului de echilibrare
  • când trebuie utilizate tipurile de echilibrare disponibile

Setează un tip de echilibrare

În cazul în care ai contracte active (existente) cu mai mulți transportatori de rute fixe, poți decide cum să echilibrezi contractele tale.

În cadrul rutelor fixe, se utilizează următoarele tipuri de echilibrare:

  • gestionarea manuală a secvenței,
  • așa cum este determinat de condițiile contractului,
  • ponderea procentuală,
  • limite de transport.

Pentru a seta tipul de echilibrare ales, se accesează modulul Rute fixe cu transportatori (1) și se face clic pe o rută fixă. În fila Activ (2), alegeți tipul de echilibrare din lista derulantă (3).

Gestionare manuală a secvenței

Gestionarea manuală a secvențelor este tipul de echilibrare implicit. Ce înseamnă acest lucru în practică? Ofertele tale de marfă vor fi distribuite transportatorilor în funcție de ordinea lor în tabel. Dacă vrei să schimbi ordinea transportatorilor din listă, folosește săgețile sus/jos din dreptul fiecărui număr. Apasă pe săgeată pentru a seta noua ordine.

Gestionarea manuală a secvențelor este cea mai relevantă atunci când se utilizează opțiunea de publicare secvențială pentru a publica încărcături pe o rută fixă.
Așa cum este determinat de condițiile contractului

Poți alege acest tip de echilibrare dacă definești un număr planificat de transporturi în termenii traseului fix. În acest tip de echilibrare, ofertele tale de transport de marfă vor fi distribuite în funcție de condițiile prestabilite pentru transportatori.

Această opțiune nu va fi disponibilă dacă nu specifici un număr estimat de transporturi atunci când setezi condițiile de traseu fix.

Ponderea procentuală

Alegeți tipul de echilibrare: Ponderea procentuală și apoi determină care este ponderea pe care o aștepți din totalul comenzilor executate de transportatori pentru o anumită rută fixă.

Această setare va afecta ordinea transportatorilor atunci când se publică o marfă. Aceasta este aranjată automat astfel încât să poată fi îndeplinită cota procentuală pe care ai stabilit-o.

Acest tip de echilibrare nu este disponibil în cazul în care lista este goală sau în cazul în care condițiile dintre transportatorii din listă sunt stabilite în monede diferite.

Limite de transport

Acest tip de decontare vă permite să stabilești o limită procentuală pentru ordinele pentru transportatori.

Stabilește un procentaj maxim și minim pentru toți transportatorii și salvează setările.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)