Toevoegen voertuigen

bijgewerkt 24/10/22 door Szczepan

Voeg een voertuig van uw vloot op de Voertuigenbeurs en verhoog uw kansen op het vinden van vracht. Expediteurs en verladers zullen contact met u opnemen wanneer uw voertuig aanbod met hun behoeften matched.

Het toevoegen van vrije voertuig stap voor stap:

1. na aanmelding op het platform, selecteert u de module Mijn voertuig aanbiedingen,
  2. Klik op "Voertuig toevoegen":
  1. vul alle parameters in voor uw voertuig:
  1. Voer de tijd in en de locatie waar het voertuig zich bevindt. U kunt dit handmatig doen of door het selecteren van een locatie op de kaart. Toegang tot de kaartweergave door middel van het kaart pictogram boven het invoervenster.
  1. selecteer de juiste contactpersoon (optioneel)
  2. Klik op "Voertuigaanbieding toevoegen":

De aanbiedingen die u toegevoegd heeft worden direct gepubliceerd op de voertuigenbeurs. U kunt uw aanbiedingen terug vinden in de module Mijn voertuig aanbiedingen in de menubalk aan de linkerkant.

In de module mijn voertuig aanbiedingen kunt u een gedetailleerde geschiedenis zien van alle voertuigen die u in totaal heeft aangeboden via het archief. Ook kunt u hier overzicht vinden van alle actuele voertuig aanbiedingen op de voertuigen beurs.

Het verwijderen van een voertuig aanbieding

Voor het verwijderen van een aanbieding klikt u op het pictogram met drie stippen aan de rechterkant van het venster en klik vervolgens op de "Verwijder aanbieding":

Klaar! De aanbieding zal verdwijnen zowel uit de lijst met aanbiedingen als de voertuigen beurs.