Posibilitatea de a suspenda cooperarea cu un colaborator

Updated 27/8/21 by Krzysztof

Schimbarea statusului de cooperare

Aveți deja opțiunea de a suspenda cooperarea (chiar și temporară) cu colaboratorii. Dacă observați, de exemplu:

  1. Lipsa unei comunicări eficiente
  2. Întârzieri în livrarea documentelor
  3. Lipsa de grijă pentru mărfurile transportate
  4. Nerespectarea condițiilor de transport

în modulul Colaboratori puteți schimba statusul cooperării în „Suspendat”. În acest fel, veți asigura compania împotriva tranzacțiilor ulterioare cu acest colaborator.

Ce se schimbă?

  1. Colaboratorul nu va primi nicio ofertă (dacă compania este pe un traseu fix, se află în unul dintre grupurile dvs. sau ar putea fi recomandată de algoritmii Platformei Trans.eu).
  2. Niciunul dintre angajații care utilizează Platforma nu va putea încheia tranzacții pe bursă până la reluarea cooperării.

Ce nu se schimbă?

  1. În continuare veți putea vorbi pe messenger cu colaboratorul, dar veți fi notificat despre suspendarea cooperării cu acesta.

  1. Ofertele acestei companii vor fi vizibile pe bursă (în linia ofertei numele companiei va fi marcat cu roșu), dar nu va fi posibilă acceptarea acestora.

Reluarea cooperării

Puteți relua cooperarea în orice moment schimbându-i statusul în modulul Colaboratori. În acest fel, posibilitatea de a încheia tranzacții cu firma indicată va fi imediat restabilită.

Orice angajat al companiei dvs. cu rol de Administrator poate suspenda sau relua cooperarea. Astfel de drepturi pot fi adăugate de o persoană autorizată în meniul Compania mea - Angajați.

Rețineți că: 
- Suspendați cooperarea cu întreaga companie, nu doar cu anumite persoane.
- Suspendarea cooperării înseamnă că niciun angajat al companiei dvs. nu va putea încheia tranzacții până la reluarea cooperării.
- Modificarea statusului cooperării nu este comunicată colaboratorului


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)