Posibilitatea de a suspenda cooperarea cu un colaborator

Updated 31/3/22 by Krzysztof

Schimbarea statusului de cooperare

Atenţie! Doar o persoană cu rol de administrator poate modifica statutul de cooperare. Află mai multe despre rolurile din companie aici

Ai deja opțiunea de a suspenda cooperarea (chiar și temporară) cu colaboratorii. Dacă observi, de exemplu:

  1. Lipsa unei comunicări eficiente
  2. Întârzieri în livrarea documentelor
  3. Lipsa de îngrijire a mărfurilor transportate
  4. Nerespectarea condițiilor de transport

în modulul Colaboratori poți schimba statusul colaborării în „Suspendat”. În acest fel, vei asigura compania împotriva tranzacțiilor ulterioare cu acest colaborator.

Ce se schimbă?

  1. Colaboratorul nu va primi nicio ofertă (în cazul în care compania este atribuită unei rute fixe, se află în unul dintre grupurile tale sau ar putea fi recomandată de algoritmii Platformei Trans.eu).
  2. Niciunul dintre angajații care utilizează Platforma nu va putea încheia tranzacții pe bursă până la reluarea cooperării.

  1. Ofertele companiilor cu care colaborarea a fost suspendată, nu vor apărea în lista de oferte a bursei.
Poți vizualiza oferte de la companiile cu care ai suspendat colaborarea. Pentru a face acest lucru, atunci când filtrezi ofertele de pe bursă, deschide „MAI MULTE FILTRE” și apoi utilizează opțiunea „Afișează ascuns”. Dacă vrei să știi cum vor fi marcate astfel de oferte, mergi la articol.

Ce nu se schimbă?

  1. În continuare veți putea vorbi pe messenger cu colaboratorul, dar veți fi notificat despre suspendarea cooperării cu acesta.

  1. Ofertele acestei companii vor fi vizibile pe bursă (în linia ofertei numele companiei va fi marcat cu roșu), dar nu va fi posibilă acceptarea acestora.

Reluarea colaborării

Poți relua colaborarea în orice moment schimbându-i statusul în modulul Colaboratori. În acest fel, posibilitatea de a încheia tranzacții cu firma respectivă va fi imediat restabilită.

Orice angajat al companiei tale în calitate de Administrator poate suspenda sau relua colaborarea. Astfel de drepturi pot fi adăugate de către o persoană autorizată în modulul Compania mea - Angajați.

Reține :
- Suspenzi colaborarea cu întreaga companie, nu cu persoane individuale.
- Suspendarea colaborării înseamnă că niciun angajat al companiei tale nu va putea încheia tranzacții până la reluarea acestora.
- Modificarea statusului colaborării nu este comunicată colaboratorului.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)