Trimiterea unei oferte de rută fixă către transportatori

Updated 13/5/24 by Ania

Cine poate utiliza această funcție?

Modulul este disponibil pentru toți utilizatorii CargoON.

Utilizând modulul Rute fixe cu transportatori , poți trimite propuneri și semna contracte de transport cu transportatorii pe rute fixe.

Din acest articol vei învăța cum să:

 • trimite o nouă ofertă de traseu fix către transportatorii aleși
 • trimite următoarea comandă la un transportator de încredere

Crearea unei noi propuneri de rută fixă

 1. Pentru a crea o rută fixă pentru transportatori, selectează modulul Rute fixe cu transportatori și se apasă butonul Adăugați rută.

 1. Completează formularul de adăugare rută :
 • Completează informațiile necesare: numele rutei fixe, locul de încărcare și descărcare, mărimea și capacitatea vehiculului.

 • completează informațiile referitoare la cerințele vehiculului și la caracteristicile mărfii (apasă clic pe AFIȘAȚI ALTE CERINȚE/ASCUNDEȚI ALTE CERINȚE)

 1. Apasă pe butonul Adăugare condiții transportator pentru a trece la etapa următoare.
 2. Completează informațiile din formular:
 • selectează un transportator din listă

Poți selecta mai mult de un transportator din listă. Tuturor acestor transportatori li se vor oferi aceleași condiții pentru ruta fixă.

Adaugă transportatorul la lista de contractanți pentru a le trimite propuneri de traseu fix. Învață cum să faci acest lucru.

 • apoi, pentru fiecare companie selectată, poți specifica o persoană de contact cu care să discuți condițiile propuse pentru ruta fixă.

Știai că...
Persoana de contact este un utilizator din cadrul companiei de transport selectat pentru a primi notificări cu privire la evenimentele legate de acest traseu. Dacă nu se specifică o persoană de contact, toți utilizatorii din compania de transport respectivă vor primi notificări.

 1. Stabilește termenii de rută fixă:
 • introduci numărul de referință, stabilești un preț fix sau un tarif pe kilometru, data scadenței plății pentru serviciul furnizat, durata condițiilor de cooperare

 • selectarea tipului de transport planificat (necesar, așteptat, nu mai mult de) pentru a permite posibilitatea planificării detaliate a transportului

 • apăsând pe ADAUGĂ O ALTĂ EXPEDIȚIE, poți stabili datele de transport și numărul planificat de expedieri.
 • dacă selectezi opțiunea Trimitere automată a comenzii, o comandă confirmată va fi creată automat atunci când contractantul acceptă transportul.

 1. Când toate câmpurile sunt completate, apasă pe butonul Trimite către transportator.
 2. De asemenea, poți bifa opțiunea Adăugați un alt transportator la traseu pentru a deschide imediat un alt formular pentru a stabili condițiile de cooperare cu următorul transportator.

Utilizează această opțiune dacă vrei să adaugi un alt transportator la negocierea unei rute fixe, dar în condiții diferite de cele adăugate anterior.

 1. După publicare, vei vedea o fereastră de rezumat cu lista transportatorilor selectați și starea ofertei de traseu fix trimise.

 1. Ruta fixă pe care ai creat-o este mutată automat în fila În curs de negociere. Starea În așteptarea aprobării înseamnă că propunerea de rută fixă a fost trimisă transportatorului, care poate accepta, elimina sau respinge condițiile propuse după ce a analizat toate detaliile.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)