Atribuirea unei persoane responsabile pentru o rută fixă

Updated 21/2/24 by Ania

Cine poate utiliza această funcție?

Funcție disponibilă pentru expeditorii de mărfuri (TFF - Trans for Forwarders) și pentru transportatori (TFC - Trans for Carriers).

Din acest articol vei învăța cum să:

  • să desemnezi o persoană responsabilă pentru un traseu fix
  • să schimbi o persoană responsabilă
  • să gestionezi notificările primite de către persoana responsabilă

Atunci când negociezi condițiile pentru ruta fixă cu un contractant, poți desemna o persoană responsabilă pentru ruta respectivă.

Persoanele responsabile din cadrul companiei dumneavoastră primesc notificări cu privire la toate evenimentele de pe traseu și sunt desemnate să contacteze expeditorul.

Știi care este diferența dintre o persoană de contact și o persoană responsabilă? Persoana de contact pentru transportator este persoana din partea expeditorului care a creat o propunere de rută fixă. De asemenea, expeditorul poate desemna o persoană de contact din partea companiei de transport. Persoana de contact nu trebuie să fie neapărat persoana responsabilă pentru ruta fixă.

Persoana responsabilă este desemnată în două moduri:

  1. În mod automat, atunci când utilizatorul companiei tale trimite o propunere de ofertă - utilizatorul care trimite o propunere de ofertă negociată pentru o rută fixă este atribuit automat ca persoană responsabilă pentru acea rută fixă.
  2. Manual, de către utilizatorul companiei tale - poți atribui manual un angajat ca persoană de contact în orice moment.

Desemnează o persoană responsabilă

Dacă vrei să atribui sau să schimbi tu însuți persoana responsabilă, poți face acest lucru în modulul Rute fixe cu expeditori/producători,în fila Activ sau În curs de negociere.

Găsește coloana PERSOANEĂ RESPONSABILĂ. Apasă pe câmpul din dreptul rutei fixe căreia dorești să îi atribui o persoană responsabilă.

Apoi selectează unul sau mai mulți din listă pe care dorești să îi asiguri pe ruta fixă.

Modificarea sau ștergerea unei persoane responsabile

Pentru a face acest lucru, debifează pur și simplu persoanele pe care vrei să le înlocuiești din lista derulantă și selectează un alt angajat în locul lor.

Treci cursorul mouse-ului peste persoana atribuită și apasă pe ea (va apărea o pictogramă de creion pentru a indica faptul că poate fi editată).

Apoi, în lista extinsă, modificați setările - debifează angajații pe care vrei să îi înlocuiești și selectează-i pe cei pe care vrei să îi atribui ca responsabili.

Modificările pot fi efectuate și în vizualizarea detaliilor rutei fixe. Accesează fila Persoană responsabilă. Aici poți șterge angajați și poți adăuga o nouă persoană responsabilă în locul lor (făcând clic pe butonul Adăugare persoană responsabilă).

Gestionarea notificărilor către persoanele responsabile

Poți specifica modul în care persoanele responsabile vor fi informate cu privire la modificările aduse traseului fix. Pentru a face acest lucru, clic pe traseul dat din listă și deschide fila Persoană responsabilă din vizualizarea detaliilor.

În dreptul numelor persoanelor responsabile desemnate, activează sau dezactivează notificările pe: messenger, e-mail, browser sau platformă. Toate persoanele responsabile pentru un anumit traseu vor primi notificări din rutele fixe în funcție de setările acestora.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)