TfF Monitoring

bijgewerkt 19/3/21 door Szczepan

Waarvoor gebruikt u de module monitoring?

In de rol van opdrachtgever zou u in de voorwaarden van de vracht kunnen eisen voor vracht monitoring. U kunt dan controleren wat er op de route met uw vracht gebeurd direct op het platform.

Hoe maakt u een monitoringstaak aan?

Ga naar de Monitoring module en open Nieuw aanmaken.

Als de aanbieding is geaccepteerd zult u de nieuwe taak in de lijst vinden. Deze taak kunt u naar uw vervoerder sturen. Na het goedkeuren van de monitorings taak door de vervoerder kan hij of zij die compleet maken met b.v. chauffeurs gegevens, informatie over het voertuig. Vanaf dit moment wordt u op de hoogte gehouden met wat er gebeurt met de vracht.

In de Monitoring module, in de Actief tab, vindt u informatie over de voortgang van uw vracht. Monitoringstaken zullen een half uur voor laden starten.

Monitoring informatie

Als er iets onverwachts gebeurt op de route zult u een notificatie ontvangen met daarin een omschrijving van het incident en informatie over de te verwachte vertraging. U kunt een gedetailleerde lijst van gebeurtenissen in een apart venster. Daar zult u informatie vinden over alle activiteit in relatie tot het transport.

De zender wordt uitgezet wanneer het voertuig de losplaats binnen rijd.

  1. na het verlaten van de laatste stop;
  2. 30 minuten na het toetreden van de laatste zone van operatie als het voertuig deze niet heeft verlaten;
  3. 24 uur na de laatst geplande stap als het voertuig zich niet in de laatste zone van transport bevindt;

Hierna zal de status van de taak veranderen naar Voltooid.

Dankzij de mogelijkheid voor het monitoren van de vracht heeft zowel u als uw vervoerder snel toegang tot de meest recente informatie van de vracht.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)